teraz cez zimu sa aj tak voziť nebudeš tak na čo chceš teraz 50 cc ? počkaj si na leto , sprav si na 125ku , a na rok si zajazdíš na poriadnej motorke . 50 cc nič nejde a stojí jak veľká motorka .
Kúp si jazdený skúter, nie niečo čutkové, do ktorého potom vrazíš majland, ktorý aj tak nemáš.
Niečo čo drcneš (rozumej nakopneš) a budeš lietať mestom, niečo čo je menšie a ľahšie, lebo hmotnosť je dôležitá, hlavne pre mladšieho jazdca.
Mám nejaké skúsenosti ( rozumej 12 rokov ), ak, tak v TS
boze ked vidim ze 50cc este to znesiem ale ked vidim do 45 km/h to mi oci skriabe preco nepisete kw? a inak cez zimu kupovat je lepsie nizsie ceny a vydrz tri roky sprav si na 27kw a kup si nejaku poriadnu uz taka dobra rada lebo ked teraz spravis na 15 a kazdy rok budes robit na silnejsu kubaturu tak logicky budes kupovat aj silnejsie motorky a na tom dobre prerobis podla mna
Pozri ja mám 15 a jazdím motocross (preteky sem-tam)..na moto s papiermi budem robiť až v 16tich (vlastne to je za pár mesiacov ) na 125, 50tka sa mi neoplatila za veľkú cenu málo muziky...btw. neudal si ani čo chceš jazdiť...enduro, supermoto, turistika , supersport, naháč...?? Navrhujem ti počkať do 16, ak sa tomu budeš venovať trochu aspoň na nete, získaš aspoň aký-taký rozhľad a budeš sa vedieť rozhodnúť a napr. taká aprilia rs 125 odblokovaná ide v kľude okolo 150 a dá sa na tom slušne vyšantiť...ale je to o tebe čo chceš v 125kovej kubatúre už je podstatne viac motoriek ako v 50tkách
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ja si budem túto kupovať, yamaha wr 125x
, celkom dobre to islo
» motocykle.bazos.sk/inzerat/3085674...
velmi slabe a aj akceleracia a vsetko.
Kúp si jazdený skúter, nie niečo čutkové, do ktorého potom vrazíš majland, ktorý aj tak nemáš.
Niečo čo drcneš (rozumej nakopneš) a budeš lietať mestom, niečo čo je menšie a ľahšie, lebo hmotnosť je dôležitá, hlavne pre mladšieho jazdca.
Mám nejaké skúsenosti ( rozumej 12 rokov ), ak, tak v TS
Keď chcem jazdiť s pitbikom po polných cestách tak potrebujem vodičák a špz ?