ahojte.. tuto diskusiu som založil pre vašnivých motorkárov..... píšte tu svoje zaujimavé príbehy, ktoré sa vám staly na cestách aj necestách... s motorkou.. a tak ...
ked som mal 11 roko som mal pinčla.. strýko/ mechanik.. mi ho prerobil na krosu..-pre mna vtedy ešte len 11 ročného chlapca bola naozaj krásna.. len ten zvuk bol nehcutný.. tak som so starším bratom začal experimentovať ako to vylepšiť.. malý štupli ešte neskúsený sme nan navarili výfuk z auta.. a ked som sa šiel previesť.. a uvidel som na našej ulici superbike.. ktorý vlasnil jeden moj kamarát.. tak som sa chcel zamachrovať a dal som to pred nim na kona.. čo sa stalo?.. výfuk mi odpadol... a on sa len smial..
ja mám zase na babetu takú spomienku.. že ked som bol u starkej.. tak oni tam mali babetu.. ja som ju naštartoval... turoval som ju.. ale bola na stojane tak sa vobec nehýbala.. v tom ma brácho sotil zo stojanu.. a ja som s nou naburál do kurína.. iba perie lietalo..a ja som bol celý osraný,.,.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
" do úschovy" svoju babetu.
tam siahajú moje motoristické začiatky