Ano moze byt taky hanblivy. Ja som tiez no povedzme, ze hanblivi ano? ak je jedna no tak sa mozno da pozriet ale ak sa uskrni tak hlava dole a poviem si len ale to slnko pali aj ked je za mrakom ot je jedno. Vsak ak je hanblivy tak sa asi hanbi a ked sa ty na neho nepozries tak v tedy je jeho prilezitost a pozrie sa on na teba. Uz len to slovo hanblivy znaci to, ze sa hanbi. Vsak ak sa ti paci tak zajdi za nim a nieco sa ho spytaj ale nie necum alebo co pozeras alebo preco sa na mna nepozeras. he
Seina: vidis? toto tu tak je, nepaci sa im nazor, tak ho neschvalia a potom este aj nadavaju, ze aki sme k*****... ach jaj...zakladatelke odkazujem, aby sa spamatala a nezakladla diskusie, pokial si nezela pocut VSETKY nazory, btw pozri vyssie, tam je napisane: BIRDZ diskutuj uplne o vsetkom, vyjadri svoje nazory...
sak keby si dala lepsiu otazku..by sme ti pomohli aj my....ale chapes to ?????????? my ho nepozname, ako mame vediet ci je hanblivy...a ci sa na teba nediva len preto ze si skareda...ale nepozname ani teba...mala si ho trochu viac opisat...ale uz len zo slusnoti by si mohla podakovat za nazory...a suhlas s CHEEKEE
hej...akoze myslela som to vseobecne,ci mozu byt chalani taki hanblivi ze sa ani nekukaju... a akoze mam dakovat za to,ze mi pisete ze som spatna a jebnuta ?
lizzie- no mi nevrav ze si to myslela vseobecne.... si to po sebe precitaj...,,Kamosky hovorili, ze sa obcas aj obzrel,, to si myslela vseobecne....??? seres si do huby...
jj moze .poznam to z vlastnej skusenosti...a dobre si vsimni..ze ked si mysli ze nanho nepozeras...pozera on ....jaajda....mi to pride az komickeee..a zaroven ma zoziera...ze baba musi v tomto pripade vacsinou oslovit prvaa...wrr.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
VYBER SI
a vsetko to boli nazory, aj ked sa ti nepacili...