ahoj...chcem sa spýtať, bo riešim s priateľkou dilemu...
Môže dievča otehotnieť keď sme to robili bez gumy, najskôr sme mali ale potom sme skúšili aj bez. Lenže vôbec som sa nespravil, len sme sa tak hrali ! Na tričku mala biele fľaky a to nás trošk
pri vzrušení sa vylúči trošku takej tekutiny, ktorá má uľahčiť vniknutie a vraj už tá "môže obsahovať jednotlivé spermie" - presne takto som to čítala. čiže teoreticky sa to dá, šanca je asi dosť malá.
noo veď ide o to, že to bolo len také jemné milovanie, ani som nebol extra podráždený. @gwendolyn :> tiež som myslel, že to môže byť aj z nej na tom sme sa zhodli... a dnes ráno jej vraj bolo zle, (nevracala) ale že jej je blbo... no myslím, že je to iba domýšlanie si...
@areyco tabletka po sa ma uzit do 3dni od nechraneneho pohlavneho styku. cim skor tym lepsie. a stoji okolo 25eur. ja by som to uz kupila na vasom mieste davno. nechapem ludi co su neisty a pytaju sa na nete. fuuuj biele flaky na tricku!
nikdy to bez ochrany viac neskušaj, potrat stojí 200€ a neni ti to treba a tých problémov, orgazmus môžeš mať aj bez výronu semena, ale by si musel mať podviazaný penis, hovorí sa tomu suchý orgazmus, ale aj to je nebezpečne, ked to robiš s holkou, takže zostáva ti len ta guma.......filip
touto diskusiou sa nikam nedostaneme a nic neovplyvnime. jediny zaver je ten, ze mozno budes otec.... a mozno ani ne
keby si si na vtaka pripol HD kameru a zaznam nam sem poslal mozno by sme boli nieco schopni z toho vycitat ... ale takto sa mozeme bavit len v tej rovine MOZNO...
a to nieje ejakulat, je to len telesny lubrikant a vylucok ktorý ide uplne z inakade nez spermie cize sa tam nemaju ako dostať. hoci aj v moci su nejake ale to je už nepravdepodobné aby sa tri spermie dostali k vajíčku a jedna z nich ho oplodnila
@areyco neboj chlape, to ženy radi takto vystrájajú a robia z toho halo
každá sa bez ochrany bojí že otehotnie a niektore si ani s kondomom nedaju povedat... proste ak by bola tehotna, bola by to trefa do šance asi 1:10000000000 čiže buď v pohode.
S (bohužiaľ) bývalou sme trtkali bez kondomu a zatial jej brucho nenarástlo hoci to bolo len 2 či 3 krát... ale aj tak...
jedine že by si sa tesne predtým než ste to robili bez gumy už raz urobil, vtedy by ti mohli ostať nejaké zablúdené spermie v moč. trubici a "kvapôčky lásky" by ich mohli po ceste nabrať (preto vždy radšej skočiť medzi tým na wc, to ich vyplaví a je pokoj )
Ale je to tak miniatúrna šanca že to nestojí za stres.
@depropex hlavne, že ty svojou "dospelosťou" prekypuješ... keď chceš mudrovať tak si aspon zisti fakty a spytaj sa niekoho, kto by o tom mohol aspon niečo vedieť..napriklad gynekologa..a nepíš hneď všetko čo sa zrodí v tej tvojej **ehm** hlave
@depropex prečítal som všetko čo tu bolo a možem povedat jednu vec že si uplny PSICHO a vieš prečo? pretože ty sa chceš len hádat a múdrovat hádat sa chod inam a mudruj 5 ročným detom ktoré ti to zožerú a nie nám nie sme deti a toto neni decká izbyčka tak sa podla toho aspon trochu správaj
Tak čo ja viem tak aj keby sa náhodou dostalo pár spermii do nej tak si myslím že šanca na otehotnenie je malá koli tomu že len malé množstvo spermii ktoré vylúčiš možu oplodniet vajíčko vela spermii je vlastne nepoužitelných len drtivá menšina a pochybujem že keby sa jej tam dostalo pár typujem 5 milionov že zrovna medzi nimi bude dostatočne tolko aby sa dostali k vajíčku takže nemusíš sa stresovat VOBEC
akože može aj bez toho aby si sa spravil... preto neznášam tie sprosté reči chalanov "šak ja si dám pozor".. aha aha, tak asi toto je oblúbená veta cigánov ked ani na gumu nemajú...
prosim vas ked som mal s dievcatkom prvykrat sex a som ho vitiahol dobre spravil som sa na jej brucho a o pol chodiny som isliel zas bez ochrany a som lezal pri tomu ako sme sexovali a nasiel som na semenikoch nieco slizke a zlte co to je? mohlo mi nieco ostat este co som nevystriekal a vytieklo my to v posve? alebo co to bolo za zltu tekutinu? ale potom som uz dal aj kondom a som sa spravil este aj do neho tak co to mohlo byt za tekutinu?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
no hlavne treba používať kondom,nie len na ochranu pred nechceným tehotenstvom,ale hlavne pred chorobami a tých je veru požehnane dosť..
ale myslim, že skôr nie.. teda podľa toho či si ty dobre pamätaš, čo si robil..
Do utorka by si mal vidieť, či jej rastie brucho.
----
Džízs fakin krajst.
keby si si na vtaka pripol HD kameru a zaznam nam sem poslal mozno by sme boli nieco schopni z toho vycitat ... ale takto sa mozeme bavit len v tej rovine MOZNO...
Nabuduce ked sa budes chciet len tak hrat tak vytiahni pexeso
a to nieje ejakulat, je to len telesny lubrikant a vylucok ktorý ide uplne z inakade nez spermie cize sa tam nemaju ako dostať. hoci aj v moci su nejake ale to je už nepravdepodobné aby sa tri spermie dostali k vajíčku a jedna z nich ho oplodnila
každá sa bez ochrany bojí že otehotnie a niektore si ani s kondomom nedaju povedat... proste ak by bola tehotna, bola by to trefa do šance asi 1:10000000000 čiže buď v pohode.
S (bohužiaľ) bývalou sme trtkali bez kondomu a zatial jej brucho nenarástlo hoci to bolo len 2 či 3 krát... ale aj tak...
A ak 20 rocny chalan nevie zakladne veci.. tak to je fakt na povazenie..
Vies kolko deti vznika systemom len sme sa tak hrali?
jedine že by si sa tesne predtým než ste to robili bez gumy už raz urobil, vtedy by ti mohli ostať nejaké zablúdené spermie v moč. trubici a "kvapôčky lásky" by ich mohli po ceste nabrať (preto vždy radšej skočiť medzi tým na wc, to ich vyplaví a je pokoj )
Ale je to tak miniatúrna šanca že to nestojí za stres.
jasné že tam sú ale v množstve pár kusov a niekedy ani to nie.
@peter_piper počúvaj ty jablko...
keď už nemám pravdu ja tak mi ju ukáž, chcem ju vidieť
nepochybujem že študuješ biológiu a pekne mi to všetko objasníš
Tak čo ja viem tak aj keby sa náhodou dostalo pár spermii do nej tak si myslím že šanca na otehotnenie je malá koli tomu že len malé množstvo spermii ktoré vylúčiš možu oplodniet vajíčko vela spermii je vlastne nepoužitelných len drtivá menšina a pochybujem že keby sa jej tam dostalo pár typujem 5 milionov že zrovna medzi nimi bude dostatočne tolko aby sa dostali k vajíčku takže nemusíš sa stresovat VOBEC