aj ak ho stratis, tak nemozes vediet ze ci si ho stratila kedze v prvom tyzdni ani nemas priznaky tehotenstva, si povies:"aah prisla som o to!" a pritom si ani tehotna nebola
určite nie,dieťa je chránené pred týmito vplyvmi ako nejaky náraz atď....je v plodovom vaku a je tam plodova voda, ktorá ho chráni, ale to by mal asi každý priemerne vzdelaný človek vedieť, ale keďže sa tu pýtaš takéto sprostosti, tak to asi ty nie si...ty keď si napustíš horúci kúpeľ, možno stratíš gule ..aspoň by si nevyplodil takých dementov jak si ty...
aj aj som o tom počul, ale podla mňa je to kravina, ale nie že dieťa, ale vraj hneď po nechránenom sexe ak si dá baba horúci kúpeľ tak neotehotnie ale tak ja neviem neznie to dôverihodne
Toto je určite pravda. Kúpeľ vás síce uvoľní a zohreje, ale počas gravidity sa môže maternica príliš prehriať a riskujete nevoľnosť až potrat. Z toho istého dôvodu gynekológovia nedoporučujú tehotným ženám opaľovanie. Bezpečné je iba kúpanie v 38°C vode, čo je pomerne málo na to, aby sa vám vo vani žiadalo dlhšie si poležať. Pred kúpaním preto uprednostnite sprchu, je aj hygienickejšia.
mozne to je... ak si mala nechraneny sex bojis sa otehotnenia a co najskor si das potom horucu sprchu (hlavne tam dole) to moze zabranit pocatiu... proste sa ti "to" odtial vyplachne nejak
ňom, ževraj sa to vypráva, že ked sa ženská okúpe v horúcem kúpeli...skúšali to aj v Pásla kone na betóne, kde do tej holky zároveň nalévali vínčisko, ale nepomohlo...ale vlastne aj áno, lebo o pár mesícú potratila...alebo jak na Záhorí, de sa robjá potraty tak, že sa naleje do lavóra sliovica, ženská si to dá medzi nohy a neni teho záhoráka, kerý by pro sliovicu ani odtál nevylézel...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Toto je určite pravda. Kúpeľ vás síce uvoľní a zohreje, ale počas gravidity sa môže maternica príliš prehriať a riskujete nevoľnosť až potrat. Z toho istého dôvodu gynekológovia nedoporučujú tehotným ženám opaľovanie. Bezpečné je iba kúpanie v 38°C vode, čo je pomerne málo na to, aby sa vám vo vani žiadalo dlhšie si poležať. Pred kúpaním preto uprednostnite sprchu, je aj hygienickejšia.