@general84 ked je to takto tak nevidim problem...ak by to bolo ze ty mas 22 a ona 12 tak to uz je chore...cim su ludia starsi tym menej je tam ten vekovy rozdiel zanedbatelny...
áno, môže fungovať i taký vzťah, musíte však byť naladení na rovnakú alebo aspoň približne rovnakú "vlnovú dĺžku"....je rozdiel medzi chápaním života v 18-tich a v 28 rokoch...iné priority, postoje, názory, záujmy, .... ale na druhej strane je pravda aj to, že niektorí môžu byť i napriek svojmu veku v občianskom rozumovo vyspelejší alebo naopak môžu byť na rozumovej úrovni toho mladšieho....ak sa napríklad tvoja partnerka rada baví po diskotékach, užíva si život a neberie ho zatiaľ tak vážne a ty už hľadáš nejaké väčšie istoty a stabilitu vo vzťahu, tak tam môže nastať dosť veľký problém....alebo potom tolerancia, pochopenie a trpezlivosť voči tomu druhému....
inak ak sa pýtaš, či taký vzťah môže fungovať preto, lebo na vás okolie divne zazerá, tak ten pohľad okolia nie je vôbec dôležitý....dôležité je len to či vy dvaja veríte tomu, že dokážete byť spolu i napriek tomu vekovému rozdielu a či ste schopní spolu prekonať prekážky, ktoré vám život prinesie....
@general84 Vstah fungovať nikdy nemôže ale vzťah niekedy áno ...a je zlé, že máš 28 rokov a nevieš to sám. Ak Ti na nej skutočne záleží a nie si s ňou len kvôli tomu jednému, tak Ti na veku záležať nemusí vôbec. A ten vek je v poriadku
@lintu ANO rozumieme si dobre v pohode ja ties rad chodím na disko zabávam sa necítim sa nejak staromódne ja som dost moderní človek, asi preto si snou rozumiem no ale tak ďakujem za tvoj nazor za názor vsetkych diky.sory za pravopis.
@general84 ono teraz si rozumiet mozete....vacsina parov (s hocijakym rozdielom) si an zac. super rozumie...veci sa vykrystalizuju enskor...nevravim,z e taky vztah nemoze fungovat....moze...ale musi byt vyzrety...(ja to vidim tak od 25+).....teba zatial bavi to, co ju......ale myslim, ze ked ty budes mat dajme tomu o kusok viac, budes chciet rodinu, no ona este nie.....(tam sa to bude rozchadzat...) tazko povedat......mozno si o 5 rokov zalozite rodinu spolu....len ked tak sledujem dnesnu mladez....maju trosku ine priority.....ako vravim, moze to fungovat, ale chce to vyzrete osobnosti, ktore vedia co chcu (aj v buducnosti..)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Čiže asi hej.
inak ak sa pýtaš, či taký vzťah môže fungovať preto, lebo na vás okolie divne zazerá, tak ten pohľad okolia nie je vôbec dôležitý....dôležité je len to či vy dvaja veríte tomu, že dokážete byť spolu i napriek tomu vekovému rozdielu a či ste schopní spolu prekonať prekážky, ktoré vám život prinesie....
A nefunguje to kvôli iným veciam.
k teme, hej taky vZtah ti moze fungovat, ak si budete rozumiet ako ludia