Viem, že je to trošku hlúpa otázka, no chcel by som sa spýtať (na základe svojich stresov), či je možné, aby po prvom pohlavnom styku meškala menštruácia? Pohlavný styk prebehol s kondómom. A aj tie ďalšie následne na to. Ani jediný krát to nebolo bez kon
Sorry s tou Bratislavou... sekol som sa... no Ja som si istý, že nebol deravý. Na to, aby som o niečom nevedel, som to až príliž veľakrát kontroloval! Len... tak dlho keď to mešká... ma to znepokojuje... aj keď žiadne príznaky ona nemá a kdesi som čítal, že sa to niekedy stáva po prvom styku... :/
@richie987 Ja myslím, že holka nepochybne vidí stres i na tebe, tak sa to na ňu prenáša Neverím, že aspoň trošku nemá strach Len sa nebojte a choďte si dneska vypiť trochu červeného vína
Ale tak hej.... isto má aj ona strach... Ale neverím, že by som to, keby sa ochrana prethrne, nijak necítil! A navyše... vždy som to potom skontroloval a neverím, že sa môže na kondóme spraviť milimetrová dieročka To je už moc "science-fiction teória" Ale... Človeka diskusia, skúsenosti iných a normálne rady vždy potešia
ešte že svet má aj takých inteligentov, ako schizofrenik a turgon Tam by som skor uvazoval, že mamičky mali 12 a ocinovia kondómy na hlavách Tak nech sa darí, frajeri
môže jej to z milión dôvodov meškať, kľudne aj "len tak" ak neberie tabletky.. nech si pre istotu spraví ten test, kúpiš ho aj v DMke trebárs, okolo 3-4 € to stojí.. a budete vedieť.. GL
Mne to po prvom tiež meškalo zhruba dva týždne. AK je náchylnejšia, má ešte rozkolísané hormóny, je mladšia, prípadne ešte v puberte, tak to možno môže byť aj viac, to neviem, ale je bežné, že pri zvýšenej alebo práve nastolenej sexuálnej aktivite sa hormóny trochu vzbúria a menštruácia mešká. Ak si chcete byť istí, no tak použite tehotenský test alebo nech mladá zbehne k doktorovi. Je zbytočné sa stresovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Sorry s tou Bratislavou... sekol som sa... no Ja som si istý, že nebol deravý. Na to, aby som o niečom nevedel, som to až príliž veľakrát kontroloval! Len... tak dlho keď to mešká... ma to znepokojuje... aj keď žiadne príznaky ona nemá a kdesi som čítal, že sa to niekedy stáva po prvom styku... :/
v nejakej múdrej knihe o sexe sa písalo niečo v tom zmysle, že je to pre telo šok a musí sa s tým vyrovnať, preto to občas po prvom sexe môže meškať
Stresujem! Tomu ver....
Vďaka za to, že si sa ozvala s totožnou skúsenosťou, pretože stres ma už ubíja... a paradoxom je, že viac, než ju Ale vďaka za inteligentnú reakciu
mne tiez po prvom meskali, dost hodne, dobra haluz to bola vtedy s hentym
aaaaa, moze meskat aj vtedy, ak ste sa moc rozsupli a nedali si pokoj
to je v pohode, neboj, nech si urobi test, aby ste mali istotu
PS. Kondom sa nenavlieka na hlavu