jeden môj kamarát do svojich 17-ich bol celkom normálny čo sa týka dievčat, len že vtom čase sa zoznámil s jedným starým nemcom, ale milionárom a tento môj kamoš sa zamiloval do jeho miliónov, tak sa stal gayom...teraz žijú spolu a vlastnia tri hotely po
no tak si ho zčasu načas nechá narvať do zadku od starého aríjca a zvyšok času si za jeho prachy užíva s tými najkrajšími kočkami...keď sa chce, tak sa dá! Čo je on horší arizátor???
@kosmiklove skús si prečítať este raz čo napísala.. keby sa ona zalubila do jeho peňazí, zjavne by tu nevysedavala, resp. by použila, že sa z nej stala lezbicka a zalubila sa do nejakej starej nemky...
a k téme...
tak zjavne je na prachy, tak zobral aj túto možnosť, ktoru mu ponúkol život. je zabezpečený a asi mu je jedno, že spava s chlapom. možno potajme spava aj so ženami.
ja by som sa na to určite nedal.
@waagbistritz69 trafena husicka zagagala?
cize by si sa vydal/ozenil za eltona johna len aby si mohol uzivat jeho imanie? hras sa na anarchistu a trepes picoviny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
len, aby už nebolo neskoro...vtedy
a k téme...
tak zjavne je na prachy, tak zobral aj túto možnosť, ktoru mu ponúkol život. je zabezpečený a asi mu je jedno, že spava s chlapom. možno potajme spava aj so ženami.
ja by som sa na to určite nedal.
zajko je stále gay, len nežije aktívne gay životom
puch jezko...bolo by to lepšie
tu nie je čo vysvetlovať, dotyčný dobre vie čo robí, slovom, ako to už niekto napísal zlatokopka
sorry maťko, ale musela som si trošičku rýpnuť
ale napríklad poznám Maďara, ktorému oteplieva hlas, keď telefonuje s mojou kolegyňou, všetko je možné!
lucka a tebe ako mladému chalanovi to nieje vtipné?
a ako sa prejavuje to oteplenie hlasu?
No, to počuť proste
a neboj urcite jebava aj baby stale
vieš čo nehaj tak, na komunikáciu s tvojou epochálnou osobou som moc nevzdelaný a nevyspelý, páčko
cize by si sa vydal/ozenil za eltona johna len aby si mohol uzivat jeho imanie? hras sa na anarchistu a trepes picoviny
totiž ide o môjho bratranca ktorého mám rada
dobrý vtip