tazko povedat...ide o to ake je to kamaratstvo,,ako si rozumiete..ale mozne je vsetko ani pocas kamaratstva nikdy nevies ci kamosku pritahujes alebo ide vazne len o mladych ludi ktori sa stretavaju lebo si rozumeju..stalo sa ti neco take?tu by padlo lepsie priblizit skutocnost a aku ide
ja mam jedneho kamarata, ku ktoremu v poslednej dobe citim nieco viac.lenze problem je v tom, ze vieme o sebe az prilis vela.a myslim si, ze by to mohlo pokazit nas doterajsi vztah...
ale ide aj o to v akom stadiu kamaratstva ste...ale mozne je vsetko
A prečo by to nešlo. Môže, a celkom kvalitný a v podstate aj trvalý vzťah. Tým, že sa tí dvaja poznajú vedia veľmi dobre, čo ten druhý chce. Samozrejme sa môže stať, že aj keď sú si tí dvaja plne vedomí, že sa priťahujú, že si rozumejú atď., že sa jednoducho dohodnú, že tam nič viac ako priateľstvo nebude, lebo ho nechcú obetovať. Pretože vzťah je niečo úplne iné, ako priateľstvo. Môže sa stať, že sa ich vzťah po čase rozpadne a potom to bude s tým priateľstvom oveľa ťažšie.
Ja som riešil podobnú dilemu, nechcel som obetovať priateľstvo z jedným dievčaťom, ktoré bolo dokonca zároveň mojou kolegyňou. No napokon som to riskol a teraz sme už viac ako 2,5 roka spolu a celkom nám to spolu klape.
take veci musia mat perspektivu uz na zaciatku len tak z absolutneho cisto kamaratstva sa laska nestane ale moze byt ze sa mate radi len si to dlhsiu dobu nepoviete a tak ste doteraz boli len kamarati
Mno ja sa so Zuzkou uz poznam skoro rok len posledne rty mesiace sme neboli spolu ale ja ju mam strasne rad a citim sa pri nej ozaj uzastne je velmi milucka a laskava a verim tomu ze sa jej pacim ale taji to a ja sa jej bojim povedat ze ju mam ozaj moc rad
Presne stotožnujem sa s tým že kamarátstvo medzi chalanom a dievčaťom nie je sama to poznám.Chodila som na intrák v buse s jedným chalanom zo začiatku sme sa ani moc nebavili aj ked sme boli s jednoho mesta a potom sme sa začali viac kamošiť zo začiatku som to tak nebrala že ho mám rada viac ako kamoša a potom som zistila,že naňho stále myslim a bolo to,ale on ma nechcel aj ked som mu to nepovedala ,ale bolo to vidiet aj ked teraz už sa spolu nebavíme tak teraz by som povedala že som sa mu aj páčila....
A teraz vlastne tiež mám jednoho super kamoša s ktorým sa mi super rozpráva...jeho kamoš mi povedal že sa mu páčim a že či s ním nechcem niečo mať a ja som každého presviedčala že je kamoš nic viac a potom sme si s tým chalanom len tak zo srandy vyznávali lásku a potom po týždni som si uvedomila že ho mám vlastne rada viac ako kamoša
Nina100: hej, ono je to tak... ya som tiez mala takto skweleho kamosa a sme sa bawili a tak... potom ale som si uwedomila, ze sa na nho uz pozeram inak, ako len na kamarata a xcela som byt co najwiac s nim... on ma nexcel a ja som bola z toho dost hotowa... prestali sme sa uplne bawit, ale teraz uz prehodime aj par slow, no uz to nikdy nebude take, ako predtym....
A dost casto sa mi stawa, ze moji kamarati mi po case powedja, ze to xcu so mnou skusit waznejsie... no a tym to z mojej strany konci a nexapem tyx ludi, ako ma mohli pocuwat wzdy, ked som howorila o nejakom xalanowi, co sa mi paci alebo tak a pritom oni tuzili byt na mieste toho xalana...
Cica-miau: No jasné to tak býva,ale my dvaja s tým chalanom práveže nie sme nejaký velký kamoši sa iba na intráku stretávame,ale keby sme bývali v jednom meste tak myslím že by sme boli naozaj super kamoši,ale takto je to len tak že ked sa stretneme tak pokecáme a cítim že mu môžem povedať bárčo a myslím že by somnou aj niečo chcel mať,ale akosi nie je príležitosť
Podľa mňa medzi chalanom a dievčaťom kamarátstvo určite existuje, veď sama mám jedného super kamoša a máme sa strašne radi, ale ako kamoši. Každý z nás je samozrejme zaľúbený do dakoho iného, ale perfektne si rozumiememe a necítime k sebe nič viac.
Ale nehovorím, láska z kamarátsva môže vzniknúť, ale väčšinou to je len z jednej strany. Ja by som asi neriskovala kamarátsvo, keby som si nebola istá, že ma ten dotyčný tiež miluje.
Jasne ze moze byt. Ja sa poznam s mojou terajsou priatelkou uz wyse roka a do nedawna sme boli najlepsi kamarati. Oficialne sme spolu 4 dni, ale neoficialne (nechceli sme si kazit kamaratstwo aj napriek tomu ze sme nemohli odolat) skoro 5 mesiacow a zatial secko w poho..
A podla mna naj kamaratstwo skor ci neskor prerastie do lasky
Dá sa to....ale su tam plusy aj minusy....plusy su tie,ze ho poznas a vies co mozes od neho ocakavat...minusy zase tie,ze uz pomaly nemas co spoznavat....a to je na vztahu to najlepsie...pomaly zistovat co ten dotycny ma alebo nema rad....a ist na to pomály...ale hlavné je,ze to musia chciet obidve strany...len potom je ťažke stat sa znovu priatelmi..
hmm tak pridavam sem moj nazor...nikdy nemoze vzniknut vztah len tak z nicoho nic bo to sa jednoducho neda...nic nevznika len tak...no ak je to velmi dobre kamaratstvo tak z toho uz moze nejaky ten vztah vzniknut..teda ak si su ti dvaja blizky a rozumia si...no jedna mensia vystraha...z kamaratstva laska vzninke lahko ale z lasky kamaratstvo sa rodi omnoho tazsie...tak si vsetko dobre premysli
aj ja si myslim že skutočne kamaratstvo medzi chalanom a babou neexistuje..možno si teraz niektory povedia ze ale nam to funguje...ale ako viete či vas ten kamarat nemiluje? nemusim to byt hned laska..ale napr.taka platonicka laska.myslim že prave na nej je to kamaratstvo založene
Cica-miau: No to je strašne komplikované,ale ešte stále si nie som istá či k nemu cítim niečo viac ako len ku kamarátovi lebo nechcem aby bol potom sklamaný lebo už sa mu to tak stalo... a ja som aj strašne hamblivá,takže to by mi musel navrhnúť on
...necitala som si vsetky prispevky, len zaciatok,,,,ale je jednoznacne, ze to ide....a velmi lahko...no, mozno zo zaciatku je to tazsie a su tam obavy, ano-ci nie,,,aby sme neprisli potom o to uzasne kamaratstvo, co bolo...ale ja a moj terajsi hoch sme spolu chodila na zakladku, cize sme boli 9rokov spoluziaci...a fajn kamosi a potom ako sme odisli zo zs, tak sme spolu cele leto chodili von a na disci ako kamosi a nakoniec sme sa dali dokopy, sme spolu uz 8mesiacov a je to uplne super....vlastne z takej kamalasky vznikla, laska v pravom slova zmysle....
ja som so svojim terajšim priatelom bola tri roky kamaratka.kamaratka ktora vedela o ňom viac ako dosť po všetkych strankach.a naopak.
boli sme spoločne na navšteve a pri istom rozhovore sme pocitili obydvaja lasku k sebe je to super lebo vieme čo možeme očakavať jeden od druheho a ako zmyšlame.teraz rozmyšlame o svadbe.terminy mame na leto buduceho roku no uvidime.
jeziiiiiiiiiis, saq to je jasneee,ze sa to moze stat,...aj sa to stava a bezne a casto...to akoze vy dotycni si ako zacinate vztahy? ze dievca nepoznae a hned,ze, jeeej ty si zlata, neches so mnou chodit? hehe, naprv dievca trosku spoznam, nie? nestojim o take chodenie, co si vlstne o tyzden uvem=domim,ze saq ona sa ku mne vobec nehodi
Podla mna najlepsie vztahy vznikaju z takeho "mensieho" kamaratstva. Ked sa dvaja aspon ako/tak poznaju, je lahsie byt vo vztahu uprimnejsi a uvolnenejsi. A taky vztah nevznikne pre "pekne oci" ale je tam urcita chemia... zazila som to na vlastnej kozi... a funguje to dodnes
no ja neviem....ja 6 rokov lubim mojho spoluziaka a zaroven najlepsieho kamarata, prve roky sa mi iba pacil ale potom sme sa dost zblizili a boli z nas najlepsi kamarati aj dodnes sme lenze ja ho velmi lubim a on ma ma rad iba ako najlepsiu kamaratku a nic viac,.....tak je to pre mna dost tazke...a velakrat som mu povedala ze ho velmi lubim.......myslite si ze keby sme spolu chodili tak sa nase dobre kamaratstvo zmeni?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ja mam jedneho kamarata, ku ktoremu v poslednej dobe citim nieco viac.lenze problem je v tom, ze vieme o sebe az prilis vela.a myslim si, ze by to mohlo pokazit nas doterajsi vztah...
ale ide aj o to v akom stadiu kamaratstva ste...ale mozne je vsetko
Ja som riešil podobnú dilemu, nechcel som obetovať priateľstvo z jedným dievčaťom, ktoré bolo dokonca zároveň mojou kolegyňou. No napokon som to riskol a teraz sme už viac ako 2,5 roka spolu a celkom nám to spolu klape.
a vedia čo koho baví, tak to ide, ale keď začne vzťah tak potom sa to ťažko vracia naspäť na kamarátstvo. Ale ide to a niečo o tom viem
A dost casto sa mi stawa, ze moji kamarati mi po case powedja, ze to xcu so mnou skusit waznejsie... no a tym to z mojej strany konci a nexapem tyx ludi, ako ma mohli pocuwat wzdy, ked som howorila o nejakom xalanowi, co sa mi paci alebo tak a pritom oni tuzili byt na mieste toho xalana...
Ale nehovorím, láska z kamarátsva môže vzniknúť, ale väčšinou to je len z jednej strany. Ja by som asi neriskovala kamarátsvo, keby som si nebola istá, že ma ten dotyčný tiež miluje.
A podla mna naj kamaratstwo skor ci neskor prerastie do lasky
ale skutocne priatelstvo medzi chalanom a babou existuje...
boli sme spoločne na navšteve a pri istom rozhovore sme pocitili obydvaja lasku k sebe je to super lebo vieme čo možeme očakavať jeden od druheho a ako zmyšlame.teraz rozmyšlame o svadbe.terminy mame na leto buduceho roku no uvidime.