Ako sme sa s celou triedou dozvedeli v siedmom rocniku zakladnej skoly, tak slovami ucitelky "by tam nemal byt ziadny problem, ak im nebude vadit, ze to bude trochu cvachtat"... :o
pokial to partnerovi nevadí, tak v pohode,,,,,,ale kamoška mala sex aj cez menzes a vyskytli sa jej krvné zrazeniny....teraz je otázne, či vôbec ešte bude mať deti........
ale ja nehovorim ako o tom prave...len proste zajtra odchadzam na dovolenku aa proste chceme sa rozlucit a su dost slabe...proste skoro nic...ale neveim nooo>D
zo zdravotného hľadiska v tom nie je problém, stačí sa pred a po osprchovať (obaja!), prípadne si dajte druhé kolo v sprche.
Treba však rátať s tým, že v období menzesu, telo nevylučuje lubrikačnú tekutinu. Síce by ju mala nahradiť krv z maternice, ale asi to nie je bohviečo.
Ja som to neskúšala a ani nehodlám vyskúšať. Veď sa stačí pozrieť na toto fórum, že chlapom sa to hnusí...
PS: Ak sa mu chystáš zatajiť, že máš menzes a skusíť to len tak, to by som nerobila. Čo ak sa ťa rozhodne vylízať? Budeš sa tváriť, že "veď ja som o tom nevedela, že mám ešte menzes..."?
No hovori sa praveze pocas kramov je velke riziko otehotnenia ak mate pohlavny styk bez ochrany..osobne si myslim z emenzes + ochrana nechutne a menzes+sex nechutne ..radsej sex v spravnej situacii a v suchu
keed baba tu napise mam kamaratku co to robi aj cez krami hahahahahah be flyse kamaratka ...normalne sa moze suloziát akurat som potom trochu od krvy uuuuuuu co je na tom take hnusne pane boze ludia .....sak sa osprchujem nie a ked to je s holkou ..s ktorou spvam stale .....mi to absolutne nevADI ....normalna vec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Treba však rátať s tým, že v období menzesu, telo nevylučuje lubrikačnú tekutinu. Síce by ju mala nahradiť krv z maternice, ale asi to nie je bohviečo.
Ja som to neskúšala a ani nehodlám vyskúšať. Veď sa stačí pozrieť na toto fórum, že chlapom sa to hnusí...
PS: Ak sa mu chystáš zatajiť, že máš menzes a skusíť to len tak, to by som nerobila. Čo ak sa ťa rozhodne vylízať? Budeš sa tváriť, že "veď ja som o tom nevedela, že mám ešte menzes..."?
Môže,ak vám to nevadí.
Estetická stránka je otázna
No ale ze vraj to znizuje bolest (krce )