Toto video ste asi nevideli a zujíma ma váš názor.
Myslíte, že je to skutočné alebo fake alebo 50/50? Kto nevidel tak nech pozrie a vyjadrí svoj názor či to môže byť pravda a či sa Vám to páči.
@hamaid no ale vazne, videl si niekedy nieco horsie? lebo ja jak rozmyslam tak rozmyslam, neviem si spomenut na nic, za cim by stalo mensie mnozstvo dokazov a zaroven by sa to dalo vyvratit viacerymi sposobmi. to uz ozaj skor plne uverim v boha, reptilianov, chemtrails, homeopatika a friendzone, nez pripustim, ze je na tomto co i len zrnko pravdy.
Samozrejme že je to pravé viem to z vlastnej skúsenosti keď som mal posmrtný zážitok. Prišiel som do neba, dostal som od svätého Petra jednodňový náramok a keď som sa tam prechádzal pomedzi obláčiky vidím ti skúšku zboru. Pán Božko im tam hrá na organ, Ježiš diriguje zbor a anjelici spievajú. Väčšinou ich ale nie je počuť na Zemi, to iba v tomto prípade omylom malí Shlomo - hrbatý židovský kostolník, ktorého si v nebi držia aby sa mali komu vysmievať, zabudol v ten večer privrieť okno do Zeme keď vetral zaprdený vzduch po obednej omši... -.-
@efyks ze neexistuje jediny scenar, ktory by realne mohol dostat zdravo uvazujuceho chalana do stavu, ktory sa nazyva friendzone. ked si so mnou niekto nevie predstavit vztah, je nezmysel uvazovat o vztahu s nim, lebo by to aj tak nefungovalo. cize technicky vzate, ano, friendzone existuje, ale len nekonecne kratky cas. jeho vznik okamzite podmienuje jeho zanik. a ak nie, tak je ten, co sa v nom nachadza debil, a je to jeho vina. nachadza sa v nom len preto, ze v neho veri. to mas ako s bohom...
väčšina z vás ukázala charakter stačilo naladiť správnu tému a ukázali ste sa, táto doba je oficiálne stratená a život vám dá tvrdé rany s takýmto prístupom, miesto toho aby ste sa naučili správať tu nadávate ako malé decká z 1. stupňa zš mysliac si aké je to cool, ale ste len opustení samotári na birdzi, ktorý sa nemajú kde prejaviť lebo doma, v škole alebo v práci vás utláčajú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
bol som už v nebi a tiež som počul krásne skladby, táto môže byť tiež jedna z ních
a jedeeeeem /mrem