Ahojte, davnejsie som vyznal lasku jednemu dievcatu, ta ma tak rozpacito "odmietla", ale este dalsi mesiac sme sa dalej rozpravali, smiali akoby nic, a ona bola v mojej spolocnosti spokojna, na dotyky sa neodtahovala a pod. (akurat sme boli len v skole, v
je jej neprijemne byt s clovekom, ktory jej vyznal lasku, ale ona ho odmietla. nechaj ju tak, ked zena nieco chce, tak si za tym vie ist a dat to najavo. vidis, ze ona to asi nechce..
@atropabelladona myslis, ze je blbost ist sa snou aspon uprimne porozpravat narovinu, aby sme vedeli ako to je?..ako myslim, ze mas pravdu, ale ja mam rad veci povedane narovinu, ne cez naznaky.....
aale chvilu sa s nou nestykaj, dlhsie ako mesiac ... a nepochopil som uplne, uz mas inu devu a s touto chces byt silou mocou kamarat, ci stale mas o nu zaujem?
@echoechoecho do buducna aspon vies, ze vyznavat lasku nie je zrovna najlepsie riesenie.. ak ma byt nieco medzi dvoma ludmi, ktori sa casto stretavaju, tak na to nepotrebuju slova a pride to aj same.. teda u mna to vzdy bolo tak..
@echoechoecho ako vravim, keby mala zaujem si to vyjasnit a povedat veci na rovinu, tak by to uz urobila. casto je to tak, ako ty opisujes, ze jeden je ten iniciativny, vsetko riesi a druhy nepovie nikdy nic.. a tebe stale nedochadza, ze to nema vyznam a este chces vyvijat dalsiu iniciativu. zbytocne.
@matwejo pozri, strasne sa s nou dobre kecalo,a mne je proste blbe sa s nou prestat uplne stykat, ako nevravim, ze mame byt najlepsi kamarati, co sa stretavaju kazdy den, ale toto nie je ani kamaratsvo ani nic....a vdaka tomu, ze som s nou dalej kecal, tak som zistil, ze nam by to velmi neklapalo...mame trochu ine predstavy o zivote a tak..
@tommyhot ja viem, skoda, ze az teraz ... prisiel som na to, ze lepsie je davat najavo zaujem cinmi (ale nie prehnany)...ale ked vyznanie lasky mi prislo tak "krasne"
@tomias nie, uz fakt s nou nic nechcem mat, ona ma len stala dost "emocnych" sil, a nemalo to cenu...som rad, ze mam uz inu...ale tak aspon zo slusnosti sa s nou chcem bavit, proste mi pride idiotske sa ani poriadne nepozdravit teraz s nou akoby sme sa ani nikdy nepoznali..
@jackall no ak povazujes za vnucovanie, ze sa s nou vidim tak raz za dva, tri tyzdne, kedy nieco spolu prehovorime, tak ok...
@sapphirizing aj teba uz riesil chlap tak, ze ta balil (kecali ste spolu) raz za dva-tri tyzdne?...hmm aj ja si myslim, ze prilis na nu tlacim ...ozvem sa jej raz za 3 mesiace, potom uvidim....
@echoechoecho wau, to ma tak milo prekvapuje, podla mna 9 80 percent ludi pod 30 rokov vobec dneska vobec nevie kto to bol ani..
si videl vsetky 3 jeho filmy? ktory je tvoj najoblubenejsi? moj na vychod od raja.. ale neskutocny frajer to bol james dean.. teda je pretoze on je nesmrtelny, stale zije v ludoch a v tych 3 legendarnych filmoch
@echoechoecho nemusis s npu byt casto aby sa to, co sa medzi vami udeje zdalo privela privela alebo nevhodne...jak keby sa musela mracit na teba, ked si ju stretol v skole. Moznoze sa odniekial vratila nahnevana a ty si jej napisal druhy den uplne odvecovku a ona nechapala...o tom hovorim...vsetky tie pripady co popisujes sa mi vidia take nejednoznacne, ale ty si si k tomu priradil nieco len tak a ani si sa priamo nespytal ci to tak naozaj je, hoci to boli vazne predpoklady. Keby ti na nej napzaj zalezalo, riesil by si to triezvejsie. Vravim, prilis ju riesis, az tak ze si nerozumiete...
nechce sa mi to čítať, takže odpovedám len na nadpis: môže, aj naopak, aj hocijako, záleží len na konkrétnom prípade, na kombinácií osôb, či sú schopné a ochotné sa takou premenou zaoberať.
chcela som napísať že nie, ale dá, a z tvojich komentárov usudzujem, žeee to budeš mať ťažké ešte ale asi by bolo najlepšie proste prekusnúť jedno kamarátstvo, pokiaľ ona nechce a ísť ďalej
@mrxxx mne skor pride, ze skoro vsetky kamosky ho poznaju ...east of eden je legendary...ale tak skoda, ze zil tak kratko
@sapphirizing pozri, ked je clovek zalubeny urcite nerozmysla triezvo, a nema to nic spolocne s tym, ci mi na nej zalezi alebo nie (fakt nechapem ako si nasla tuto spojitost??)..a ved prave to sa pytam, ci sa mam priamo na to opytat? ci ma to vobec cenu? lebo uz teraz mozem aj naozaj triezvejsie rozmyslat, preto to chcem proste urovnat a zistit ci ma cenu byt kamarat alebo nie a dat jej zbohom....
@echoechoecho tak chces riesit nieco realne alebo tvoje zamilovane netriezve predpoklady, co sa na realitu nechytaju, ako vidis? Lebo ja ti vravim ako to najskor vyzera z jej strany...ze si cely divny. Kasli na to...nikdy to vam dvom nepojde...
@sapphirizing takto...este raz ti to vysvetlim, lebo si to viditelne nepochopila:
1.uznavam, ze predtym som kvoli zamilovanosti robil netriezve veci, a mal vseliake predpoklady, ale to je mi teraz ukradnute, ani nechcem sa bavit o tom, ze preco mala blby vyraz ani nic take
2. teraz to vsak uz preslo...a chcem riesit realne veci, nemam ziadne predpoklady,a to co som pisal su fakty, nie nejake chimery...a tie fakty chcem riesit, preto chcem sa s nou normalne bavit, ale nie v style, ze preco so mnou nechces byt kamoska?!..ale normalne, volne ako kamosi, lebo ona chcela byt so mnou kamoska (to nie je predpoklad, ale jej slova)...nechcem rozoberat detaily, ze preco vtedy spravila to a hento..
tak snad si uz pochopila...to vyzera z tvojej strany, ale diki, ze som divny
@dandybrendy divna je, chcela byt kamoska, a ked uz aj ja som ok, ze mozme byt kamosi, tak sa jej nieco nepaci.....ked sa mi pozdravi, tak je cela vysmiata, a ked sa zacnem s nou rozpravat, tak ma problem povedat ucelenu vetu, o minutu nato sa uz rehoce a normalne rozprava, o minutu neskor uz je zase "strpnuta" a o minutu na to, ked jej poviem na rozlucku len obycajne cau, tak mi zacne kyvat so slovami ahoj, maj sa... kto vas dokaze chapat, zeny?
Na to, že si sa z tej zamilovanosti už dostal, to príliš riešiš
Mám za sebou jeden rozchod, ostali sme kamaráti, občas sa porozprávame, občas stretneme... Ale tých prvých pár mesiacov po rozchode by som sa cítila divne, keby sa stretli len v dvojici... Neviem ti vysvetliť prečo, ale možno má ona podobný problém. A možno to je v tom, že raz si už myslela, že ti to vysvetlila a že ťa to prešlo a potom si jej znova vyznal lásku, čo ak jej to spravíš zase? Netlač na ňu, pozdrav ju, keď ju uvidíš, ale nenúť ju do rozhovoru...
@galinka no ja dost riesim aj kamaratstva, nie len toto
No ona si vymysla vyhovorky, aj ked mame ist vonku v tej istej partii....ako mne tiez je trochu blbe ist s nou von len vo dvojici, preto som aj navrhol, ci nejde s nami (s partiou) von, a ani tak nechcela....
Len tam je rozdiel v tom, ze ked mi to vysvetlila, tak sme sa stale dalej stretavali (nechcel som sa s nou stretavat, ale jej prisla moja spolocnost prijemna, tak sa mi vobec nevyhybala, prave naopak), a ked som jej to vyznal po druhykrat, a sam som povedal, ze sa nemozeme chvilu stretavat, tak odvtedy je akoby nasrata na mna.....no mozno je nasrata kvoli tomu, ze som jej zase vyznal lasku, ja neviem.....
laska sa to nazyva, ked je to obojstranne, no ty si evidentne neziaduci element
tiez by som nemala zaujem chodit von s chalanom, ktory sa mi opatovne vyznal, keby som to necitila rovnako.. vlastne vobec nemam zaujem chodit von "s kamaratmi".. pre zeny aj to, ze sa s nou chces nadalej stretavat, moze znamenat, ze sa pocase zase pokusis o nieco viac, co ona pravdepodobne nechce. a z toho prejavu mi aj pripada, ze si sa vobec cez to nedostal a budes chciet pokusit sa o nieco viac. proste ju nechaj tak.
btw. az teraz som si precitala nick zakladatela O______o
velkemu cassanovi a sovinistovi zrazu spadol hrebienok, lololo, dufam, ze teraz budes zeny neznasat este viac
no len sa rozpravame o kamaratsve, nie o laske....ale nejde mi do hlavy, ze ona najprv chcela byt so mnou kamaratka, aj ked som jej vyznal lasku, chapes?....nebolo to take, ze sa mi vyhybala, ze nie, ja sa s tebou nemozem stretavat a pod....
btw teraz si jasne ukazala, ze sa riadis predsudkami...myslim to, ako si zmenila spravanie po precitani nicku ..to hovori dost o tvojom charaktere, a mala by si s tym nieco robit....ale je fakt, ze teba konkretne zacinam coraz viac "nenavidiet"..neber to prilis vazne, ale hnusi sa mi tvoj prejav...vsade na fore, ked ta vidim, tak mas tak impertinentne prispevky, akoby si vyhladavala konflikt, a nie riesenie, teda pardon ty len vyjadrujes svoj nazor, a ja sa len hadam...ok, vyriesili sme si to
PS: nikde som netvrdil, ze som cassanova, ale dakujem, ze si mala o mne taku mienku ....btw nikto nezbali uplne kazdu, ani skutocny cassanova..never rozpravkam.....
nadpis: " Moze vznikut skutocne kamaratstvo z lasky? "
ano, chapem to. "chcem, aby sme boli kamarati" znamena, slusne povedane, ze nechce vztah. nemuselo to znamenat, ze naozaj chce byt kamaratka. ktora baba by chcela byt kamaratka s niekym, kto po nej chce opatovne nieco viac, aj ked ona nechce?
ja son nezmenila spravanie O.o prispevok predtym som nepremazavala, neprepisovala, ani nic. len som si proste neodpustila ten dodatok, lebo je smiesne, ako sa hras na alfa samca a pritom si v praxi uplne nepouzitelny.
cassanova je pri danych okolnostiach samozrejme sarkasticke oznacenie. rada som vysvetlila toto nedorozumenie.
@echoechoecho ale ja ta chapem, len s tebou nesucitim...(nechce sa mi pisat ti to tak, aby ti to bolo prijemne citat. tazko to nejak zaobalit tak, aby som nezmenila vyznam prilis a aby si si z toho nevyvodil nieco, co chces pocut a opacne mojmu skutocnemu umyslu...)proste uz je to podla mna natolko pokaslane, ze ziaden dobry umysel a zmena nebudu u vas v casovom sulade, ved vidis jak to je medzi vami...tak ale ked sam mas nadej, tak snivaj alebo co ja viem, mozno motyka vystreli, lenze ja to tak nevidim...
@hoperpohroma mala by si najprv citat cely text, a nie nadpis..potom by si sa nestrapnovala....no tak pozor, ako prispevok predtym ma uplne iny styl pisania ako potom, to je zmena spravania!...pocuj, neviem, preco sa do mna navazas, figu o mne vies, nehram sa na alfa-samca - inac ten pojem je pre ludsku spolocnost absolutne nevhodny...zvierata maju alfa-samcov, ludia nie, potom by 90% ludi nemalo sex, rodinu, vztahy, co je fakt kravina (btw pre teba je kazdy chlap, ktory mal 2 a viac zien uz alfa samec asi, kde tvrdim nieco, ze som alfa samec??), a skor si myslim, ze ty mas nejaky problem, ktory si len vybijas na mne....ty si skor nepouzitelna do realneho zivota, ked si vytvaras dojem o cloveku z virtualnej siete ..ako to si fakt myslis, ze moj cely zivot je tu na birdzi? je ked mi jedno dievca neopetovalo lasku, tak uz ziadna ina ma nikdy nechcela, nechce, a ani nebude chciet?... vies, clovek sem pride po radu, niekto zakomplexovany ako ty ho hned sprdne, a ked sa idem obhajit, tak hned tvrdim, ze som "alfa samec"..sa preber do reality!..no sorry, ze muz, ktory ma hrdost, ma uz nieco za sebou, tak sa hned hra na alfa samca, lebo si nenecha kydat na hlavu od niekoho, kto o nom vie teply prd...akoby len existovali 2 druhy muzov - alfa samci, ktory poj*ali polovicu mesta, maju sebavodomie, uznanie a pod...a beta samci, ktori nemaju nic,ziaden sex, ziaden vztah, nikto ich neuznava....zaujimave, ze vobec nic take nevidim, to su skor extremne charaktery, vacsina ludi je charakterovo medzi nimi....
@echoechoecho reagovala som na obsah celeho textu O.o len prva veta prirodzene referovala na nadpis, kedze bol nadpis u teba tiez prva veta.. a dalej bude tvoj prispevok len ofenzivny, tak ta informujem, ze dalej necitam ani nereagujem
@echoechoecho divim sa ti, ze za to este das smajla, ja by som uz na seba ani nereagovala mas za to moje sympatie hej tak to je mi luto aj za teba, lebo nemam rada skoncene vztahy, aj ked skoncili dobre aj ked zle...teraz to bude fakt divne asi... A asi ta nepotesi, ze nie si jediny
@hoperpohroma mne to skor prislo, ze si reagovala viac na nadpis ako na obsah CELEHO textu,ale ok....ja ta len informujem, ze za ten ofenzivny prispevok si mozes sama....
@sapphirizing tak to znelo tak chladne a zaroven urpimne, ze "s tebou nesucitim" ..pozri, ja tiez nemam rad skoncene vztahy, ked to este ani nebol vztah...blbsie je, ze teraz ani s partiou to nebude take, ked tam bude chodit (alebo nechodit) ona...
Nemôžeš súdiť všetky ženy podľa jednej blbky A z toho, čo píšeš, usudzujem, že buďjej teda totálne preskakuje (tým pádom si v ohrození života každú milisekundu, čo stráviš v jej blízkosti) alebo si z teba robí peknú prču Takže moja rada, určite ti to povedala väčšina ľudí, alebo ju celú nechaj tak a proste už s ňou nestrácaj čas a nájdi si iný objekt, alebo sa jej proste otvorene spýtaj, prečo je taká pripečená (samozrejme nejako normálne, to ja len chcem skrátiť moje siahodlhé myšlienky).
@echoechoecho Lebo prvýkrát ťa ešte nebrala úplne vážne. Otvorene ti dala najavo, že nemá záujem, ale že kamarátstvo je ok. Keď si jej vyznal lásku druhýkrát, tak to začalo byť vážne a predpokladám, že teraz si nie je istá, či zase kamarátstvo nebudeš brať ako nádej, že by medzi vami predsalen mohlo byť, zvolila istejšiu možnosť - vyhýbať sa ti.
@galinka A myslis, ze ma cenu sa niekedy o tom normalne porozpravat a vyjasnit si to?..alebo nechat to tak, a ona ked bude mat chut sa o tom rozpravat, tak sama pride a zacne o tom kecat?
@echoechoecho Som za to, aby si ľudia vzťahy vyjasňovali, predídu tým prípadným nedorozumeniam, ale toto je jeden z tých prípadov, kedy každý ďalší pokus o rozhovor to len zhoršuje. Nechaj ju tak. Buď sa časom ozve aj sama a budete sa môcť vrátiť ku kamarátstvu, alebo proste nebude nič...
@galinka@dandybrendy tiez ma napadlo, ze najlepsie bude, ak ju necham tak...len mi vrta hlavou jedna vec: ked som jej vyznal lasku (ci prvy alebo po druhykrat), a ona ma odmietla, tak potom chodila do skoly so strasnou depkou..nejake vysvetlenie? Lebo ako ja som mal depky (pochopitelne), ale preco ona? To sa nejako tak trapila, ze ma musi odmietnut alebo co? :/
@echoechoecho Sú ľudia, ktorí idú aj cez mŕtvoly a sú ľudia, ktorí znášajú ťažko, ak niekomu ublížia... Alebo to ani nemuselo mať s tebou nič spoločné...
@echoecho možno si jej bratranec a ona ti nechce raniť city.... možno je chorá... možno je tu len ma mesiac na pozorovaciu misiu a potom sa vráti späť na Venušu... ja ti neviem, ved sa jej spýtaj, ja by som na ňu fakt kašľala, od ľudí, čo majú problémy, ruky preč...
Ja si myslím, že ak dievča nechce nič riešiť baviť sa o tom ak to nemá zmysel, z kade si mám vycucať čo cchce nech sa vyjadrí to je ako ked sa pýtam stromu "ahoj ako sa máš" a čakám že odpovie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
@tommyhot ja viem, skoda, ze az teraz ... prisiel som na to, ze lepsie je davat najavo zaujem cinmi (ale nie prehnany)...ale ked vyznanie lasky mi prislo tak "krasne"
(to si len nahovaras, ze chces byt len kamos, popravde chces byt s nou a zas cakat )
@sapphirizing aj teba uz riesil chlap tak, ze ta balil (kecali ste spolu) raz za dva-tri tyzdne?...hmm aj ja si myslim, ze prilis na nu tlacim ...ozvem sa jej raz za 3 mesiace, potom uvidim....
@mrxxx hej je...moj polovicny vzor
si videl vsetky 3 jeho filmy? ktory je tvoj najoblubenejsi? moj na vychod od raja.. ale neskutocny frajer to bol james dean.. teda je pretoze on je nesmrtelny, stale zije v ludoch a v tych 3 legendarnych filmoch
@sapphirizing pozri, ked je clovek zalubeny urcite nerozmysla triezvo, a nema to nic spolocne s tym, ci mi na nej zalezi alebo nie (fakt nechapem ako si nasla tuto spojitost??)..a ved prave to sa pytam, ci sa mam priamo na to opytat? ci ma to vobec cenu? lebo uz teraz mozem aj naozaj triezvejsie rozmyslat, preto to chcem proste urovnat a zistit ci ma cenu byt kamarat alebo nie a dat jej zbohom....
@orfea2 zial tiez to tak vidim
1.uznavam, ze predtym som kvoli zamilovanosti robil netriezve veci, a mal vseliake predpoklady, ale to je mi teraz ukradnute, ani nechcem sa bavit o tom, ze preco mala blby vyraz ani nic take
2. teraz to vsak uz preslo...a chcem riesit realne veci, nemam ziadne predpoklady,a to co som pisal su fakty, nie nejake chimery...a tie fakty chcem riesit, preto chcem sa s nou normalne bavit, ale nie v style, ze preco so mnou nechces byt kamoska?!..ale normalne, volne ako kamosi, lebo ona chcela byt so mnou kamoska (to nie je predpoklad, ale jej slova)...nechcem rozoberat detaily, ze preco vtedy spravila to a hento..
tak snad si uz pochopila...to vyzera z tvojej strany, ale diki, ze som divny
Mám za sebou jeden rozchod, ostali sme kamaráti, občas sa porozprávame, občas stretneme... Ale tých prvých pár mesiacov po rozchode by som sa cítila divne, keby sa stretli len v dvojici... Neviem ti vysvetliť prečo, ale možno má ona podobný problém. A možno to je v tom, že raz si už myslela, že ti to vysvetlila a že ťa to prešlo a potom si jej znova vyznal lásku, čo ak jej to spravíš zase? Netlač na ňu, pozdrav ju, keď ju uvidíš, ale nenúť ju do rozhovoru...
No ona si vymysla vyhovorky, aj ked mame ist vonku v tej istej partii....ako mne tiez je trochu blbe ist s nou von len vo dvojici, preto som aj navrhol, ci nejde s nami (s partiou) von, a ani tak nechcela....
Len tam je rozdiel v tom, ze ked mi to vysvetlila, tak sme sa stale dalej stretavali (nechcel som sa s nou stretavat, ale jej prisla moja spolocnost prijemna, tak sa mi vobec nevyhybala, prave naopak), a ked som jej to vyznal po druhykrat, a sam som povedal, ze sa nemozeme chvilu stretavat, tak odvtedy je akoby nasrata na mna.....no mozno je nasrata kvoli tomu, ze som jej zase vyznal lasku, ja neviem.....
tiez by som nemala zaujem chodit von s chalanom, ktory sa mi opatovne vyznal, keby som to necitila rovnako.. vlastne vobec nemam zaujem chodit von "s kamaratmi".. pre zeny aj to, ze sa s nou chces nadalej stretavat, moze znamenat, ze sa pocase zase pokusis o nieco viac, co ona pravdepodobne nechce. a z toho prejavu mi aj pripada, ze si sa vobec cez to nedostal a budes chciet pokusit sa o nieco viac. proste ju nechaj tak.
btw. az teraz som si precitala nick zakladatela O______o
velkemu cassanovi a sovinistovi zrazu spadol hrebienok, lololo, dufam, ze teraz budes zeny neznasat este viac
vyznavat lasku, pokial sa medzi vami este nic nestalo, je podla mna....
no len sa rozpravame o kamaratsve, nie o laske....ale nejde mi do hlavy, ze ona najprv chcela byt so mnou kamaratka, aj ked som jej vyznal lasku, chapes?....nebolo to take, ze sa mi vyhybala, ze nie, ja sa s tebou nemozem stretavat a pod....
btw teraz si jasne ukazala, ze sa riadis predsudkami...myslim to, ako si zmenila spravanie po precitani nicku ..to hovori dost o tvojom charaktere, a mala by si s tym nieco robit....ale je fakt, ze teba konkretne zacinam coraz viac "nenavidiet"..neber to prilis vazne, ale hnusi sa mi tvoj prejav...vsade na fore, ked ta vidim, tak mas tak impertinentne prispevky, akoby si vyhladavala konflikt, a nie riesenie, teda pardon ty len vyjadrujes svoj nazor, a ja sa len hadam...ok, vyriesili sme si to
PS: nikde som netvrdil, ze som cassanova, ale dakujem, ze si mala o mne taku mienku ....btw nikto nezbali uplne kazdu, ani skutocny cassanova..never rozpravkam.....
nadpis: " Moze vznikut skutocne kamaratstvo z lasky? "
ano, chapem to. "chcem, aby sme boli kamarati" znamena, slusne povedane, ze nechce vztah. nemuselo to znamenat, ze naozaj chce byt kamaratka. ktora baba by chcela byt kamaratka s niekym, kto po nej chce opatovne nieco viac, aj ked ona nechce?
ja son nezmenila spravanie O.o prispevok predtym som nepremazavala, neprepisovala, ani nic. len som si proste neodpustila ten dodatok, lebo je smiesne, ako sa hras na alfa samca a pritom si v praxi uplne nepouzitelny.
cassanova je pri danych okolnostiach samozrejme sarkasticke oznacenie. rada som vysvetlila toto nedorozumenie.
@sapphirizing tak to znelo tak chladne a zaroven urpimne, ze "s tebou nesucitim" ..pozri, ja tiez nemam rad skoncene vztahy, ked to este ani nebol vztah...blbsie je, ze teraz ani s partiou to nebude take, ked tam bude chodit (alebo nechodit) ona...
Nemôžeš súdiť všetky ženy podľa jednej blbky A z toho, čo píšeš, usudzujem, že buďjej teda totálne preskakuje (tým pádom si v ohrození života každú milisekundu, čo stráviš v jej blízkosti) alebo si z teba robí peknú prču Takže moja rada, určite ti to povedala väčšina ľudí, alebo ju celú nechaj tak a proste už s ňou nestrácaj čas a nájdi si iný objekt, alebo sa jej proste otvorene spýtaj, prečo je taká pripečená (samozrejme nejako normálne, to ja len chcem skrátiť moje siahodlhé myšlienky).