Mám takú otázočku..možno hlúpu...ale neviem na ňu s isotou odpoveď..
Môže žena otehotnieť aj keď... sa miluje s mužom bez ochrany, ale on v nej nevyvrcholi? Môže aj bez mužovho vyvrcholenia či vedomia ujsť nejaka ta spermia???
heh vynimocne toto hlupa otazka naozaj nie je poznam vela pripadov ked si chlap myslel ze si dal bacha a potom sup ho bud nemanzelske detsko alebo potrat tak nemachruj a kup kondom
mony99: no tak to je ta tekutina ktora vychadza z penisu ked je chalan vzruseny. ne to co mu vystrekne ale to pred tym a aj to môze obsahovat teda obsahuje spermie ale v mensom mnozstve
jasne ze moze... a ako to tu opisal uz seco... boze ludia, ved ked uz trtkate, precitajte si predtym nieco o tom, nech nevychovavate potom patorcata a nekrutite hlavou, ze ako sa to len mohlo stat, sak sa do mna nespravil...
Bohžiaľ, ako to bolo spomenuté, môžeš žena aj tak otehotnieť pokiaľ je plodná, pokiaľ má muž kvalitné spermie a nie sú pomalé aj keď sa nevystriekal do partnerky. Ten už spomínaný nektár lásky je ľudovo nazvaný ako to mazadlo, ktoré keď muž na penise nemá musí použiť lubrigačný gél.
A tak mi teraz napadlo, pri niečom takom najbližšom, keď si nebudete istý, bežte do lekárne, ale vezmite so sebou minimálne 500 Sk a pýtajte si tabletky POSTINOR, je to hormonálna záležitosť, ktorá zničí všetky spermie, ale nepoúživajte to ako antikoncepciu, pretože to urobí veľkú šarapatu v tele, no treba to použiť do 12 hodín, vtedy je to najspoľahlivejšie s každou ďalšou hodinou stúpa riziko otehotnenia. Ja som to zobrala dvakrát za sebou s odstupom 3 týždňou ( poondiaté kondómy ) a bol to zažitok na celý život, teda možno preto tá hormonálna porucha. Jednak je to drahé a jednak to ničí zdravie veľmi. Takže opatrne.
Ak sa dá použite to ako úúúplne poslednú možnosť!!!
A radšej nepokúšajte šťastie bez ochrany a s kondómami - je to síce dobrý vynález, ale sex bez neho osobne nazývam skutočným milovaním. Hoci bez neho sa nebránite jeden od druhého prípadnými pohlavnými chorobami.
Mimik: Lebo si sa zakaždým vrátila - cez prehliadač "šípkou späť"
Mony99: Otehotnieť môže, dokonca, aj keď už dostal zo seba všetko, umyl sa, vychcal sa a pod. A znova sa milujú a má kvalitných vojakov, tak "nektár lásky" ešte stále môže obsahovať nejakých zblúdilcov.
Ako Suzanne1 napísala, zmeni ti to cyklus, urobí to zmeny v tele a aj čo sa týka homonálneho riadenia, keďže je to hormón, ktorý má " čomusi " zabrániť. Mne teraz chodia krámy jak chcú.
diky moc za nazory.... ak ma este dakto nejake skusenosti..tak nech to hodi sem...urcite sa najde zopar ludi ako som ja ktori sa musia na vsetko pytat milion krat...aby sa uistili ako to naozaj je
S tým POSTINORom by som bol opatrný, lebo ak ho dotyčná užije neskoro, tak môže predsi len otehotnieť, ale dieťa bude s vysokou pravdepodobnosťou poškodené, teda má negatívne následky na vývine plodu resp. dieťaťa. Ono je to podľa mňa fakt posledná možnosť. Najlepšia je prevencia takže min. kondóm ale lepšie HAK, no najbezpečnejšia je sexuálna zdržanlivosť. Čo pochybujem, že je vôbec možné o tom uvažovať.
Aio: No ono voľakedy, keď HAK obsahovala vysoké dávky progesterónu, tak mala viacej vedľajších účinku - priberanie, zmeny nálad, znížená sexuálna túžba...Pri modernej nízkodávkovej HAK už tieto účinky nie sú alebo sú veľmi slabé. Môže sa stať, že u niektorých žien sa aj pri tejto HAK prejavia účinky tohto charakteru, ale ide o malé percento žien.
PS Je mnoho iných faktorov, ktoré môžu znížiť chuť na sex, a aj u ženy, ktorá neberie žiadnu HAK
Mimik:citam akoby svoj pripad s tyum postinorom.presne aj mne sa toto iste stalo.prvykrat to nebolo iste, ale pre idstotu som si to kupila a druhykrat praskol kondom a to uz bolo iste dost,tak sme o 21.00 bezali do lekarne..vazne adrenalin.no ja som sa po tejto skusenosti objednala k lekarovi a dala si predpisat HAK,ja uz viac nikdy nebudem riskovat.no a to ako mi to ynicilo cyklus ani nehovorim...starsne nieco
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
"nektar lasky"? ..co to presnejsie je?
hm..a ked su si obaja isti, ze chlap neskoncil? ani nic? ..
Bohžiaľ, ako to bolo spomenuté, môžeš žena aj tak otehotnieť pokiaľ je plodná, pokiaľ má muž kvalitné spermie a nie sú pomalé aj keď sa nevystriekal do partnerky. Ten už spomínaný nektár lásky je ľudovo nazvaný ako to mazadlo, ktoré keď muž na penise nemá musí použiť lubrigačný gél.
Chceš o tom ešte niečo viac?
Ak sa dá použite to ako úúúplne poslednú možnosť!!!
A radšej nepokúšajte šťastie bez ochrany a s kondómami - je to síce dobrý vynález, ale sex bez neho osobne nazývam skutočným milovaním. Hoci bez neho sa nebránite jeden od druhého prípadnými pohlavnými chorobami.
Bohactvo, toľké dilemy. :o(
Mony99: Otehotnieť môže, dokonca, aj keď už dostal zo seba všetko, umyl sa, vychcal sa a pod. A znova sa milujú a má kvalitných vojakov, tak "nektár lásky" ešte stále môže obsahovať nejakých zblúdilcov.
Riešenie: Stály partner a HK
Mimik - Hormonálna AntiKoncepcia mysllím, že túto skratku používajú aj lekári
Ako Suzanne1 napísala, zmeni ti to cyklus, urobí to zmeny v tele a aj čo sa týka homonálneho riadenia, keďže je to hormón, ktorý má " čomusi " zabrániť. Mne teraz chodia krámy jak chcú.
Hehe, nehádam sa, je to možné, ale fakt to počujem ( čítam ) prvykrát. Keď som to prečítala, že HAK, tak mi popravde fakt napadol nejaký hák:oD.
BTW hej môže otehotnieť v tom nieje problem. Robte to s gumou preboha!!!
PS Je mnoho iných faktorov, ktoré môžu znížiť chuť na sex, a aj u ženy, ktorá neberie žiadnu HAK
Typek - mne sa viac paci nazov "kvapocka lasky", ak ten nektar este budete pisat viackrat, uz si nikdy nedam medovinu!