mám MENŠI problém. Pred týždňom som mala dostať menštruáciu ktorá mi vždy chodí presne, ale nedostala som ju. V ten istý deň som bola s priateľom a spravila som ho a ona ma potom vyprstoval (ešte som nemala sex). Odvtedy je týždeň a ja som to ešte nedosta
@thekookslover ale ja som s ním sex nemala a prstoval ma už aj predtým. Len teraz sa bojím že keď mal na rukách semeno, mohla som pri tom otehotnieť...
ved si sprav test a neobtazuj touto kazdodennou temou , ktora sa stava uz rutinou ostatnych ludi...ulavi sa tebe aj nam a hned budes vediet , na com si...TEST
Idu mi slzy po ociach ako su dnesne deti poucene o sexualnej vychove a vsetko s pojene s nou. Naozaj by skolstvo malo schvalit aby sa sexualna vychova stala povinnou a bola ako normalny predmet v skole.
Autorka si hlupa na sex a este raz to napsiem ako to bolo pisane hore. Radsej si nastuduj vsetko o tom a potom sa do toho daj pokial budes vediet znasat aj nasledky.
Zober tester a otestuj sa a mas po probleme.
Dalej sa ospravedlnujem za to, ze son neodpovedal dostatocne na otazku ale nemohol som sa zdrzat toho komentara co som napisal.
PS: Pride mi to tak, ako keby si tu niekto robil iba srandu.
ale to je fakt pravda, ked som mala dvanast a dal mi nasilu pusu jeden chalan, ktoremu som sa pacila, ja som vazne rozmyslala,ci nemozem byt tehotna, akoze strasnu vychovu som mala a vobec, komancovia to este podporovali, nevedomost mladeze...si vobec nerobim srandu,ale tato dievcica je bud vazne mladsia, alebo okolie jej nedovoli vela informacii, len nechapem, ked ma net, ze si nevygoogluje niec
hh hlupe to pubertacky dnes ...asi dovod preco radsej byt bez frajerky ako mat vedla seba nieco tak hlupe ...abo si fakt najst len 18+ ktore uz maju aj v hlave viac ako nakakane
k problemu ti poviem teoreticky by to bolo mozne ..a dodam co si ho neposlala umyt si ruky ? takze si za stres mozes sama
@27 tak ale vieš, ako to myslím, radšej porozmýšľam dopredu, ako sa potom pýtať v diskusiách podobného kalibru, či nebodaj nie som tehotná, keď aj tak nenájdeme správnu odpoveď a o všetkom môžeme len polemizovať, lebo sme tam neboli a neviem, čo sa vlastne stalo
ahojte potrebujem radu mozem byt tehotna ak som mala so svojim partnerom styk ale iba asi10sekun,,a videla som jeho orgazmus neurobil sa do mna,,teraz mi meska mendzes asi tyzden ziadne priznaky nemam ,poradte mi
urob si tehotensky test a mas po problemoch. v najblizsom case odporucam navstevu gynekologa a najneskor do 18 tky predpisat tabletky (samozrejme antikoncepcne). A frajera posielaj umyt si ruky... alebo nech najprv on spravi teba az potom ty jeho a fakticky...ja som zacinala s takymi vecami neskor...
ked si to vezmeš teoreticky bolo by to možné ale vezmi si fakty že k vajíčku sa dostane cca 30% spermii ktoré sa do teba dostali,.,. a ak si chceš spraviť ten test malo by to byť po 2 týždnoch od pohlavného styku alebo teda od kedy si myslíš že si otehotnela ale ked ti mam pravdu povedať pochybujem že si tehotná lebo isto nemá také šikovné spermie že by z prstovania samé prišli až za vajíčkom fakt o tom pochybujem zbytočný strach
a ľudia sa uvedomte a začnite si dávať pozor a zvážte či po tom čo chcete robiť vám to stojí za takéto stresy ved si už konečne začnite dávať pozor a nemusíte mať potom takéto depky a kramy ti môžu meškať aj zo stresu ked sa zbytočne takto stresuješ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
» www.birdz.sk/forum/bojim-sa/...
» www.birdz.sk/forum/mozem-ote...
Autorka si hlupa na sex a este raz to napsiem ako to bolo pisane hore. Radsej si nastuduj vsetko o tom a potom sa do toho daj pokial budes vediet znasat aj nasledky.
Zober tester a otestuj sa a mas po probleme.
Dalej sa ospravedlnujem za to, ze son neodpovedal dostatocne na otazku ale nemohol som sa zdrzat toho komentara co som napisal.
PS: Pride mi to tak, ako keby si tu niekto robil iba srandu.
Na to sú iné orgány ...
k problemu ti poviem teoreticky by to bolo mozne ..a dodam co si ho neposlala umyt si ruky ? takze si za stres mozes sama
Možno sem dá link na video ...
No to by bol len vedľajší efekt, dôvod by bol, aby sme vedeli posúdiť situáciu a odpovedať na otázku zo začiatku témy
No keby si čítala štatistiky tak by si zistila, že každú minútu sa narodia stovky detí ;-D
no tehotna urcite neBudes prinajhorsom tehotensky test ale to je zbytocne si myslim..
deti nejdebte ked to neviete
Hej a decká by vychovávali 16ky čo sa nevedia ani o seba postarať, super
a ľudia sa uvedomte a začnite si dávať pozor a zvážte či po tom čo chcete robiť vám to stojí za takéto stresy ved si už konečne začnite dávať pozor a nemusíte mať potom takéto depky a kramy ti môžu meškať aj zo stresu ked sa zbytočne takto stresuješ
a dievčina by mohla napísať potom ako to dopadlo nech vieme