Mam doma dve roztrhnute zlate retiazky a nechce sa mi ich davat opravovat tak som sa rozhodol dat ich do zalozne. Myslite ze mi ich zoberu? A ak hej kolko davaju v takej zalozni za gram zkata ?
SK a CZ VYKUPUJEME ZLATO DÁVAME VIAC AKO V ZÁLOŽNI.
Garantujeme o 0.15euro/1gram vyššiu cenu ako Vám ponúkne konkurencia !!!
Výkup investičného zlata. Cena zlata sa mení každý deň v závislosti od vývoja burzy. Špecializujeme sa na výkup investičného zlata, zlatých mincí a tehál - zliatkov. Ponúkame skvelé ceny a rýchle dodanie. Vykupujeme zlomkové zlato, zlaté šperky, úlomky zlatých mincí a predmety zo striebra za najvýhodnejšie výkupné ceny zlata a striebra na Slovensku. Výkupne ceny zlatých šperkov a strieborných predmetov sú hlavne závislé od miery opotrebenia a poškodenia. Peniaze za vykúpené zlato vyplácame v hotovosti. Výkupné ceny sa menia v závislosti od aktuálnej ceny zlata. Garantujeme Vám najvyššiu možnú výkupnú cenu zlata v Slovenskej Republike!!! Vyhradzujeme si právo overenia Vami uvádzanej ceny.
@5 to je sice pekne ale ja sa pytam niekoho kdo uz tam daval nieco poskodene lebo v tedy sa cena meni a ja nepotrebujem vediet sumu presne na cent ja sa len pytam ci sa mi oplati davat 5g zlata
dojdi do zalozne a daj im to..dostanes aj cez 25€ mozno, neviem ako sa teraz pohybuje cena..a neni to neefektivny sposob ako sa zbavit zlata (ach) ako inak sa ho za drahsie mozem zbavit, uz teraz budes cumet kolko ti daju zatov tej zalozni (dost)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
SK a CZ VYKUPUJEME ZLATO DÁVAME VIAC AKO V ZÁLOŽNI.
Garantujeme o 0.15euro/1gram vyššiu cenu ako Vám ponúkne konkurencia !!!
Výkup investičného zlata. Cena zlata sa mení každý deň v závislosti od vývoja burzy. Špecializujeme sa na výkup investičného zlata, zlatých mincí a tehál - zliatkov. Ponúkame skvelé ceny a rýchle dodanie. Vykupujeme zlomkové zlato, zlaté šperky, úlomky zlatých mincí a predmety zo striebra za najvýhodnejšie výkupné ceny zlata a striebra na Slovensku. Výkupne ceny zlatých šperkov a strieborných predmetov sú hlavne závislé od miery opotrebenia a poškodenia. Peniaze za vykúpené zlato vyplácame v hotovosti. Výkupné ceny sa menia v závislosti od aktuálnej ceny zlata. Garantujeme Vám najvyššiu možnú výkupnú cenu zlata v Slovenskej Republike!!! Vyhradzujeme si právo overenia Vami uvádzanej ceny.
filip
dojdi sem, mozno sa dohodneme