Pre scénkové video, na ktorom budem iba ja moja kamarátka, čiže nebude tam niekto zaznamenaný bez jeho vedomia. Akurát som si nebola istá či sa to vôbec smie, či môžeme. Prinajhoršom sa opýtame
Nikoho kamerovat nebudeme. Hlavnú rolu budeme zohrávať len my dve, a to typy ľudí, ktorých môžeme stretnúť v nákupných strediskách
V rôznych obchodoch, už som sa aj preriekla haha
Ja by som sa radšej asi opýtala. Ale záleží od toho, ako veľký ten obchod je. Keď je obrovský, že ani nevieš, kde je pokladňa, tak tam by si ťa ani nikto nevšimol, ale ak nejaký menší, kde na teba predavačka vidí, tak by som sa radšej spýtala a vysvetlila jej to. Tiež by som išla skôr do obchodov s mladšími predavačkami, ktoré toto možno viac pochopia
@autistik Deti údajne dohnali k samovražde už aj Pokémoni.. Problém je snáď niekde inde, nemyslíš?
Avatar si nezmením. Ak to niekoho irituje, jeho problém. Ak z toho niekto potrebuje robiť niečo čím tá vec nie je, sám je zodpovedný za dôsledky. Nie som ochotný sa k tomu ďalej vyjadrovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Povedal by som, že ak tam vyslovene nemajú vycapený zákaz, tak to zakázané nie je.
bola tu nedavno tema, ktore slova neznasame... teraz som si spomenul na ďalšie - kamerovať hrozný výraz
V rôznych obchodoch, už som sa aj preriekla haha
Avatar si nezmením. Ak to niekoho irituje, jeho problém. Ak z toho niekto potrebuje robiť niečo čím tá vec nie je, sám je zodpovedný za dôsledky. Nie som ochotný sa k tomu ďalej vyjadrovať.