ahojte..mám ešte čas na užitie "tabletky po..." ..chcela by som sa vás spýtať..s priateľom sme mali pohlavný styk..nevystriekal sa do mňa a ani kondóm prasknutý nebol..ale keď sa mi vystriekal na bruško..stieklo to dole...hneď som sa bola umyť...a bola so
papaj piruľu.. šak vieš či ti to natieklo dole.. hm? a to nemate servitku alebo hajzlak ci cokolvek??uz vidim jak letis do kupelky a mrdka kvapčí po kobercoch.
je pekné že ti to stieklo dole, ale pokiaľ ti to nevliezlo priamo dnu do teba a potom ďalších 15cm k maternici tak neviem z čoho by si mala byť tehotná
ach, toto som sa navysvetľoval jednej slečne, keď som po nej striekal hala-bala že to nevadí lebo na otehotnenie treba pohlavný STYK, a nie nejaké tečúce semeno.
okrem toho, spermie na vzduchu veľmi rýchlo umierajú, do pár sekúnd...
No a tu je aj odpoveď prečo by nemali mať neplnoletý sex, proste nie su na to vyspelý a potom sú tu také otázky. Ešte čakám ako tu zachvílu začnú vypisovať ako sú vyspelý na svoj vek. Poviem vám tajomstvo NIESTE !!!
a sme doma.....otazka hodna fakt "pripraveneho" clovek na sex.....nie, prosim, nezozer tu tabletku, lebo je ti fakt na nic.....(btw. sancu otehotniet mas vzdy pri pohl. styku.......vzdy!)
ak ste si nevšimli..tí s blbými poznámkami..tak som písala že si tiež nemylsím že je dôvod na paniku..že som sa len zľakla...a pre istotu sa to pýtam lebo si tiež nemyslím že niečo také by sa mi malo prihodiť..len v tej panike mi to napadlo..a áno bola aj sprcha aj servítka..aaa k tomu veku o týždeň som dospelá oficiálne a z bioly maturujem tento rok ...ja len kvôli stresu..aj keď ste prehliadli asi to "nemyslím..že je veľký dôvod na paniku ..."...takže rozum si myslím..že mám ..a ďakujem tým..ktorí mi odpovedali normálne
tak pre nič za nič nie..ale neviem v tej panike vtedy..bola úvaha aj tá..ale panika by byť asi nemala..ale vieš.nebolo mi vtedy všetko jedno .. ..a jj viem že rozhodí a pod. sú to dosť silné hormóny to je pravda...a jj boli matury..ale myslela som tento rok ako tento školský rok čo bude.. keďže tamten skončil.
@assasins nehádž nás všetkých do jedného vreca! áno, sú jedinci, ktorí sú totálne mimo a netušia a potom sú z toho prúsery, ale zase sú aj takí, ktorí vedia veľmi dobre, ako sa chrániť, a dodržujú to a sú v pohode... takže záleží od každého jednotlivého človeka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ach, toto som sa navysvetľoval jednej slečne, keď som po nej striekal hala-bala že to nevadí lebo na otehotnenie treba pohlavný STYK, a nie nejaké tečúce semeno.
okrem toho, spermie na vzduchu veľmi rýchlo umierajú, do pár sekúnd...
a pravdu povediac, ja sa fakt divím takýmto fóram... hlavne, že máte sex-v hlave základy z biológie netreba omg
takže zváž