cawte..potrebujem radu..najprv som robila chalana rukou..potom ked sa urobil utrel si to do servitky a potom isiel on mna prstovat....hovori sa ze spermie na vzduchu dlho nevydrzia...mozem otehotniet?? pomoc prosim
Jaj si ma tymto prispevkom zabila nemozes otehotniet ked do teba nenacpal Ud..vtaka po chapavejsom vyraze povedane..a na vzduchu fakt nevydrzia dlho..ale s prstovania neotehotnies..si myslis ze ked posukas macka tiez budes tehotna?
23. jj sak sex je naj. pokial sme mlady...ja zastavam nazor ze by sme si mali uzivat a nie sa tahat do vztahov co aj tak raz skoncia a zbytocne sa trapit
25. "...a nie sa tahat do vztahov co aj tak raz skoncia a zbytocne sa trapit" - to mi pripadá ako zbabelosť... Jasné, ved je oveľa ľahšie užiť si s nejakou a odkopnúť ju ako posnažiť sa o skutočný vzťah...
29. Neprotirečíš si trochu? Neuznávaš pubertálne pár mesačné vzťahy, len vážne... Náhodou, pre ľudí v mojom veku je pármesačný vzťah dosť veľký úspech . A považujem za logické, že ľudom, ktorí majú i teraz pár mesačný vzťah, krachne im to, no to neznamená, že ten vzťah nebol vážny. A sex na jednu noc... čo ja viem... som zvedavá, kam chodíš na tie baby, čo ti na to skočia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
tu na zapade su same pice co nic nechcu
a ked chcu tak nekoho ineho alebo pytaju prachy
mno sorry, ale ....
to aj ja by som mohla napisat, ze vsetcia chalani chcu od baby len sex, lebo mam len take skusenosti, to je take iste
ale ber to z tej lepsej stranky,
led ti bude meskat menzes, tak aspon budes vediet ze preco
v kazdom pripade by som bol nabuduce opatrnejsi
Raz som videl film Idiocracy. Ako bolo to dost prehnane, ale pri dnesnom svete sa naozaj zacinam bat ze tak skoncime.
Je planovana redukcia ludstva na 500 milionov. Nejak sa prestavam cudovat preco : disappointed: