Mozem pri programoveni v c++ "pokazit" windows??? :((
niekde som sa docital, ze moze sa mi stat ze prepisem nejake veci vo windowse alebo pameti. a potom mi uz nepojde moze sa to stat?? lebo sa mi zda ze tam pri programovany zasahujem do pameti a veci co su v tom okamihu v nej. plsss, pora
keď si alokuješ pamäť a nebudeš ju použivať aj potom čo si ju uvoľnil nič také by sa nemalo stať. Možne to ale asi bude...aj keď myslím že tam proti tomu bude nejaká ochrana...
@nikeboy suhlasim s @harlequin -om podla mna ak sa ucis programovat, tak asi budes robit len jednoduche veci, jednoduche programy a ani nebudes vediet ako by si pokazil windows a ked to budes vediet urobit, tak uz budes vediet ze to robit nemas
@nrigo rad by som vediet ako sa da programov v C-cku a nepouzivat pointre Ok je pravda,z e c++ je slightly iny pristup, ale poita tam dost ostala
@Nikeboy nezober to ako urazku, ale ako radu. Kedze sa pytas takuto otazku, myslim, ze pre tvoje zrucnosti je vhodnesie zacat s klasickym c-ckom a pekne si nastudovat ako pamat funguje, ako si alokujes miesto a ako ho pouzijes. Az potom sa vrhni na c++. Myslim, ze to bude uplne najvhodnejsie a uvidis ze ti to aj vlemi pomoze. Nie je to tak tazke ako to mozno znie, a ucebnic k tomu je dneska uz strasna spusta, takze nedostatok materialov nehrozi.
Az budes ovladat toto, tak sa nebudes bat toho co sa tu prave pystas.
ak by som mal c-cko a c++ prirovnat ku zbrani, tak v c-cku si lahko ustrelis prst na nohe. Staci zly pointer na miesto v pamati. V c++ je to uz trosku tazsie, ale ked sa ti to podari ustrelis si rono celu nohu. "Nastastie" iba sebe, takze system nedosahas. O to sa neboj
presne ako píše Kvimbi je dobré vedieť niečo o tom ako sa pracuje z pointermi a dynamickými štruktúrami aby si pochopil ako to prideľovanie pamäte a práca z pamäťou funguje. tiež sa to teraz učím a som z toho jeleň ale stojí to za to
no aby som to objasnil a upresnil, nejedna sa o nejaku novu verziu c++ alebo c. jedna sa o borland C++ 3.0 . mam ho original, este na original borland disketach . ani neviem od koho ho mam. je v nom aj normalne C. robi to obcas take ze niektore veci blbnu lebo su robnene hlavne pre dos. tazke aj vysledne "programki" ked nedam ze pre win a nenastavym to tam , tak zamrzaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@Nikeboy nezober to ako urazku, ale ako radu. Kedze sa pytas takuto otazku, myslim, ze pre tvoje zrucnosti je vhodnesie zacat s klasickym c-ckom a pekne si nastudovat ako pamat funguje, ako si alokujes miesto a ako ho pouzijes. Az potom sa vrhni na c++. Myslim, ze to bude uplne najvhodnejsie a uvidis ze ti to aj vlemi pomoze. Nie je to tak tazke ako to mozno znie, a ucebnic k tomu je dneska uz strasna spusta, takze nedostatok materialov nehrozi.
Az budes ovladat toto, tak sa nebudes bat toho co sa tu prave pystas.
ak by som mal c-cko a c++ prirovnat ku zbrani, tak v c-cku si lahko ustrelis prst na nohe. Staci zly pointer na miesto v pamati. V c++ je to uz trosku tazsie, ale ked sa ti to podari ustrelis si rono celu nohu. "Nastastie" iba sebe, takze system nedosahas. O to sa neboj