Možem robit modela ? pridavam svoje foto v odkaze
som velmy pekny , som dost vyrisovany ,ale na tej foto su neni videt všetky svaly
napiču mobil preto su neni viidet to nevady ,lebo ako pracou modela zachvilu budem mat iphone 5s a za pol rok
ma tu niekto volačo proti mojej foto ? !!!!
dam tu aspom svoju foto narozdiel od vás !! vśetci foto stiahnute z netu !! tak nejaky problem ?? nie OK ?
ano viem zavidite my ,ved ano každy nema takuto šancu moj tatko pozna najplivnesich ludy v azii kto to ma z vas ??? ano nikto tak potlest poprosim no ? potlest ! dakujem za potlest
@mirka7 tagy som nepozeral, pozrel som len rychlo fotku, nic moc chlapec, len trosku chudy, na modela sa nehodi podla mna, aale ked chce skusit nech skusa.
@ciernaruzicka
nie je to jedno ?
pozna ako pozna nie ?
a skutočne tych najvplivnesich
no vieš moj tatko pozna a ja krasny som treba to vyuzit
tak a obecenstvo dalši potlesk ďakujem za uprimný potlesk
teraz som to riešil z tatkom
JDU DO TOHO
držte my palce budem hovorit o vás v azii
milujem vááááás
Vďaka za potlest ,mate to umna @barb a ty máš u mna iphone 5s
chce ešte niekto iphone 5s ?
,alebo chce ist ešte niekto na internet ? mam neobmedzeny
tááák ludia nebojte sa ma som iba model nie azijska mafia aj ked to nezie zle ved aj to by tatko vybavil ,ale psssst o mojom tatkovy sa nemoze nikto dozvediet dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
prilis ma to vyviedlo z miery
dam tu aspom svoju foto narozdiel od vás !! vśetci foto stiahnute z netu !! tak nejaky problem ?? nie OK ?
ano viem zavidite my ,ved ano každy nema takuto šancu moj tatko pozna najplivnesich ludy v azii kto to ma z vas ??? ano nikto tak potlest poprosim no ? potlest !
dakujem za potlest
nie je to jedno ?
pozna ako pozna nie ?
a skutočne tych najvplivnesich
no vieš moj tatko pozna a ja krasny som treba to vyuzit
tak a obecenstvo dalši potlesk
ďakujem za uprimný potlesk
aspom niekto rozumny názor má
posielam pochvalu
JDU DO TOHO
držte my palce budem hovorit o vás v azii
milujem vááááás
Vďaka za potlest ,mate to umna
@barb a ty máš u mna iphone 5s
,alebo chce ist ešte niekto na internet ? mam neobmedzeny
tááák ludia nebojte sa ma som iba model nie azijska mafia aj ked to nezie zle ved aj to by tatko vybavil ,ale psssst o mojom tatkovy sa nemoze nikto dozvediet dakujem
Úprimne dúfam, že si fake, lebo aby takýto debil po svete chodil, to je na mňa trochu moc...