Hej mozes zacat rovno na elektrickej, jet o uplne jedno. Ak budes samouk, tak to vo vacsine pripadov aj tak bude stat za hovno. Zaklady treba urcite riesit u niekoho, kto ta nauci co a ako. Inak skoncis ako ja, ze hram 10 rokov a za poslednych 5-6 rokov som sa technicky velmi nepohol.
Tiež myslím, že to je jedno, záleží, že či budeš ozaj pilne cvičiť a hrať, alebo to budeš flákať...ale prechod zo španielky ku elektrickej je potom o niečo jednoduchší..
pri akustike sa naučíš precíznejšie, každá chyba v "prstoklade" je počuť a podobne, naučíš sa lepšie hrať s dynamikou a podobne.... potom je tu otázka, ako ďaleko to chceš doviesť, či sa tomu chceš venovať naplno alebo len tak si brnkať doma 4 akordy, v tom prípade je to v podstate jedno, ak chceš ísť vyššie, odporúčam učiteľa.
No pokiaľ sa naučíš na akustike (kovoé struny cca 11), potom sa už naučíš na všetkom, alebo dopadneš ako ja ,a kúpiš si ďalšiu akustiku(elektro-akustiku)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov