Zdravím vás.Potrebujem poradiť dáku srdcervúcu pieseň(typu:,,bez boja sa ťa nevzdám,,) .Rozpadá sa mi vzťah kôli blbosti,normálne by som to nechal tak ale vzdať sa takej úžastnej baby bez boja by som nemohol(bol si som čistý debil).Viem že ho už asi nezac
@hawran no tak to určite Ten videoklip hovorí za všetko pustiť to tak malému decku tak sa posere od strachu Ja som dal jasnú otázku!!!!!!Nepotrebujem tu vaše filozofovanie
jej posles link na facebooku a tym ten vztah zachranis? a z neba zostupi elton john na ruzovej labuti a pozehna vam? a abaffy vam nakoniec pojde za svedka?
@kolcak123 prečo to chceš oddialiť? chceš si užiť? využiť ju? mať ju ako trofej? trápiť ju svojimi činmi naďalej len preto, lebo ti to vyhovuje? alebo, čo ťa k tomu vedie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Tá roztrhá srdce zaručene.
skôr by si sa mal ospravedlniť a minimálne sa pokúsiť myslieť to úprimne...lebo ak nie to, tak nepomôže nič iné
ale pre každý prípad, na mňa zaberá za každých okolností toto
Pustit mi nejaky sladak sa dogrciam a pri tom co normalne pocuvam by som nanho pozerala, ci si zo mna robi srandu.
@miki3012 no tak ale my sme metalisti,ja ked počujem sladak tak a idem zblázniť
@19mimi1 napísal som jej 5 básničiek a nič Baviť sa so mnou nechce No ja sa nevzdám