Ahoj,tak v pondelok sme s kamarátkou vypili liter vína a v utorok ráno som sa zobudila s čudným pocitom v žaludku,akoby ťažoba dá sa to prirovnať k stavom "po opici" proste ako naliaty žalúdok,večer ma začala bolieť hlava a celý deň som odgrgávala-dosť ča
@nikolety23
Jak si sa mohla nakaziť dehydratáciou ja by som povedal že to je viróza alebo črevná chrípka a tehotenstvo to že si mala pohlavný styk v Nedeľu neznamená že budeš teraz tehotná to sa prejavy až neskor
Tehotna si, trojicky cakas. Preboha dievca, po
a) ak nechces mat dieta tak troskubzdravo uvazuj a zacni trtkat s ochranou
b) dehydrataciou sa neda nakazit, aspon nie v tejto dobe
c) ak frajer bude proti ochrane, pretoze si dava 'pozor' tak si najde ineho, ktoremu nebude zalezat na vlastnom penise viac ako na tebe
d) necuduj sa, ze mas plny zaludok, ked sa nalievas vodou
e) uz v zivote sa nedotkni vina ani alkoholu, zabilo ti to asi aj posledne zdrave mozgove bunky, ktore si mala, pretoze pokial ma zena kramy, tehotna nie by nemala byt. Ista pravdepodobnost tam sice je, no uplne malicka a to by muselo ist o mimomaternicove tehotenstvo
a finalne po f) pokial si nie si ista, chod k zenskemu, ten ti to povie naisto a nebudes tu kusiet zakladat taketo fora nad ktorymi sa rozum pozastavuje... Z mojej strany vsetko
@nikolety23 tehotná nebudeš, dehydratácia je úplne presná, zvykne sa to volať aj suchoty keď človek nevie piť s mierov. Alkohol zabíja aj bunky mozgové a potom sa to môže prejavyt kadejakou somarinou čo niekto napíše.
@nikolety23 a este ps: kedze si dostala krami tak je mala pravdepodobnost ze budes tehotna aj ked to boli pripady ze aj tehotne dostali, ale je to strasne mala pravdepodobnost a tym vínom si urcite napomohla kramom proste zhoda nahod kedze pol litra vina na osobu nieje az tak hrozne. Ale krami a vino nieje dobra kombinacia, kedze niesom zena tak si to len myslim.
Ak nechceš mať dieťa tak užívaj antikoncepciu!!!! Ak ju užívať nemôžeš (ak sa to ukáže z testov z krvi) praktizujte prerušovanú súlož s kondómom a ak si mala menštruáciu tak čoho sa bojíš?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
to by fakt bolo divne keby sa ti narodi dieta v tvojom veku
??? nakazila od sestry, ktora mala dehydrataciu ???
podla mna akurat vacsie mnozstvo alkoholu, nez je zdrave.
milujem tie dodatky, ze blbe komenty si nechajte..
tak kurva kto za to moze, ze si blba
Jak si sa mohla nakaziť dehydratáciou ja by som povedal že to je viróza alebo črevná chrípka a tehotenstvo to že si mala pohlavný styk v Nedeľu neznamená že budeš teraz tehotná to sa prejavy až neskor
Ale inak, alkohol + krámy sú zlá kombinácia
a) ak nechces mat dieta tak troskubzdravo uvazuj a zacni trtkat s ochranou
b) dehydrataciou sa neda nakazit, aspon nie v tejto dobe
c) ak frajer bude proti ochrane, pretoze si dava 'pozor' tak si najde ineho, ktoremu nebude zalezat na vlastnom penise viac ako na tebe
d) necuduj sa, ze mas plny zaludok, ked sa nalievas vodou
e) uz v zivote sa nedotkni vina ani alkoholu, zabilo ti to asi aj posledne zdrave mozgove bunky, ktore si mala, pretoze pokial ma zena kramy, tehotna nie by nemala byt. Ista pravdepodobnost tam sice je, no uplne malicka a to by muselo ist o mimomaternicove tehotenstvo
a finalne po f) pokial si nie si ista, chod k zenskemu, ten ti to povie naisto a nebudes tu kusiet zakladat taketo fora nad ktorymi sa rozum pozastavuje... Z mojej strany vsetko
Ludom by mali dovolit sulozit az po zlozeni testu inteligencie.
ale hej, smejem sa : D