fuj, iPody. aj môj mp3 má vynikajúcu výdrž a kapacita mi absolútne postačuje, za divný dizajn iPodu a ešte horšie ovládanie odmietam platiť ťažké prachy.
mám iPod nano a som spokojná...páči sa mi dizajn, je tenučký takže ho stračím aj do vrecka úzkych gatí...a má dobrý display a celkom dobrú baterku
len jediný problém mám...že ide strašne ticho. keď počúvam cez sluchátka mi to nevadí ale keď ho napojím na repráky tak ide oveľa tichšie ako iné mp3ky. a to mám volume control vypnutú
môj názor je že u Ipodov sa platí skôr za značku ako zato čo môže ponúknuť čo sa tíka funkcií a pod. dá sa kúpiť aj dáky mp3 alebo mp4 prehrávač za oveľa lacnejší peniaz a máš tam rovnaké funkcie
ked uz tak mp3 prehravac...mp3-ojka je jedna pesnicka v mp3 formate...kurva ludia uz si to konecne zapamatajte !!!
navyse apple su ubohy americky amateri...ked som cital o tom zazalovani apple vs. nokia...tak apple uz u mna klesol na minimum...nikdy by som si tie ich sracky nekupil...
najskor by som sa poobzeral po nejakom mp3/mp4 prehravaci od TEAC alebo CREATIVE...alebo ked tak este SONY WALKMAN...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a navyse ma aj dobru vydrz baterky
jedna nevyhoda je to ze to nefunguje ako vymenne usb a treba mat iTunes ktomu aby si tam nieco mohol nakopirovat
ale je aj vela dalsich programov za nahradu iTunes
... cisto na hudbu mp3, na image ipod suffle&nano, na velku pamat ipod classic a na aplikacie ipod touch
len jediný problém mám...že ide strašne ticho. keď počúvam cez sluchátka mi to nevadí ale keď ho napojím na repráky tak ide oveľa tichšie ako iné mp3ky. a to mám volume control vypnutú
ja mam iphone ... to ej v podstate ipod .. akurat ze s az enho da vola t a soms pokojný ..
na itunes do tyzdna prides na vsetky veci sam ...
a co sa týka tej kompatibility...
tak okrem toho ze sa neda pouzivat ako usb nechapem co si tým myslel...
a mp3ky su kazovejsie ...
navyse apple su ubohy americky amateri...ked som cital o tom zazalovani apple vs. nokia...tak apple uz u mna klesol na minimum...nikdy by som si tie ich sracky nekupil...
najskor by som sa poobzeral po nejakom mp3/mp4 prehravaci od TEAC alebo CREATIVE...alebo ked tak este SONY WALKMAN...