Ja by som sa priklonil radsej k Sony na tvojom mieste,mam mp4 prehravac,no je to pecka ,-) Ako ten uzasny dynamicky zvuk,co z neho ide,to je nieco super .-)
@fallenkaa - hm... no... mp3jka od apple... tož to si môžeš vybrať medzi iPodom a... iPodom... alebo ešte robia aj iPod...
pokiaľ viem tak apple nikdy žiadny iný typ mp3 prehrávača nevyrábal...
"len na hudbu, nechcem filmy".
tak potom buď iPod shuffle (to ani nemá displej), alebo niektorý z tých starých s čiernobielym displejom (to zas neviem či sa ešte vôbec dá normálne kúpiť, inak ako z druhej ruky). A myslím že tým sa tvoja možnosť výberu končí. Takže... prakticky nie je v čom radiť. Možno tak poradiť ti mp3jku od úplne inej firmy, pretože apple je zbytočne predražený, a na to aby si na ipod mohla nahadzovať hudbu si budeš musieť nainštalovať iTunes čo je ohavný, pomalý, neslušný (vraj si neustále sťahuje updaty a vrámci nich potichu aj iné programy ktoré s ním nijako nesúvisia) asi 150megabajtový program... ktorý má tie isté funkcie ako Windows Media Player...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
tie od apple sa mi viac pacia je to fakt len to, ze je to vzhladovo pekne ...mam iphone a som s tym spokojna ...takze tak
)
ale ešte by som vedela doporučiť aj tento
pokiaľ viem tak apple nikdy žiadny iný typ mp3 prehrávača nevyrábal...
"len na hudbu, nechcem filmy".
tak potom buď iPod shuffle (to ani nemá displej), alebo niektorý z tých starých s čiernobielym displejom (to zas neviem či sa ešte vôbec dá normálne kúpiť, inak ako z druhej ruky). A myslím že tým sa tvoja možnosť výberu končí. Takže... prakticky nie je v čom radiť. Možno tak poradiť ti mp3jku od úplne inej firmy, pretože apple je zbytočne predražený, a na to aby si na ipod mohla nahadzovať hudbu si budeš musieť nainštalovať iTunes čo je ohavný, pomalý, neslušný (vraj si neustále sťahuje updaty a vrámci nich potichu aj iné programy ktoré s ním nijako nesúvisia) asi 150megabajtový program... ktorý má tie isté funkcie ako Windows Media Player...
čiže fakt odporúčam inú firmu ako apple.