hudbu počuvam iba cez mobli , sony ericsson k530i , neni to zrovna najnovši mobil ,mam ho už dva roky ale keď som ho kupoval bola to uuplna novynka a som snim uplne spokojny akurat že raz som musel preinštalovať softvér
taký starý Emtec 2+2GB... ale už cez rok ho nepoužívam, nič sa tam nezmestí... teraz čakám kým budú predávať v obchodoch 20 a viac GB prehrávače za prijatelnú cenu, snáď sa toho dožijem...
TEAC 512 MB pomaly už ani nefunguje, len zapnúť, dať play a to je všetko... sem tam sa vypne a displej niekedy svietil na modro a ukazuje len nezmyselné hieroglify... ale stačí mi to....
uz taky dedusko, no. Ale stale ho mam a fachci i po styroch ci piatich rokoch, nemozem sa stazovat, i ked 1GB za 3 500kč??? Asi by mi dnes nikto neveril
rok pouzivam toto » www.mp3.sk/mp3-prehravac-p... ale mam slubene ze na vianoce dostanem novy toto je taky nahradny bo ten predtym sa rozpadol nejako....
prva neviem ako sa vola a nikde nema ani znacku napisanu, ani nic, co je skoda, lebo je to kvalitna mp3ka, prezila vypratie, vymacanie v krvi a celkovo, moje pouzivanie - a to uz je co povedat...
nove prehravace su nepouzitelne (nemaju normalny tvar, ale hlavne nezeru AAA ale svoje zabudovane nieco, co sa vybije v najnevhodnejsom okamihu) alebo prilis drahe (ne, 28€ za normalny prehravac nedam ani bohovi)
@nikeboy špeciálne tvoj ma veľmi zaujíma..tak mi to rýchlo povedz lebo nebudem môcť ísť preč od pc s dobrým pocitom , že viem cez čo počúvaš rytmusa ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a v mobile.
Tiež fialový sony,ktorý "frčal " pred 2 rokmi.Ale stačí mi,mám tam to,čo milujem a som s ním spokojná
Ale väčšinou ( 90% ) používam mobil, SE W910i
uz taky dedusko, no. Ale stale ho mam a fachci i po styroch ci piatich rokoch, nemozem sa stazovat, i ked 1GB za 3 500kč??? Asi by mi dnes nikto neveril
a druhu co mam, tak ta je JETT
nove prehravace su nepouzitelne (nemaju normalny tvar, ale hlavne nezeru AAA ale svoje zabudovane nieco, co sa vybije v najnevhodnejsom okamihu) alebo prilis drahe (ne, 28€ za normalny prehravac nedam ani bohovi)
takéto krásne ale asi začnem používať tento druhý