mp3 od apple by som skorej nazval Ipod ... alebo to nieje to isté? ... no to je jedno ja mám Ipod Nano ... a používam ho len na dlhšie cesty inak mi stačí vlastne môj mobil ako už bolo spomenuté čo mi pripomína že si musím kúpiť nové sluchátka
Nikdy som nemal mp3 a ani som ju nikdy nepotreboval. Nikdy ju ani chcieť nebudem! Jednoducho neviem k čomu by mi to bolo...keď chcem počúvať, mám mobil...a nie jeden...
uz mám 4 iPod ....prvý rozbil brat druhý mu ukradli v BA v MHD a tretí som dala sesterke .... momentálne mám Touch a je fakt skvelý je krásny vydrží pusteni 3 dni v kuse a nové majú aj HD kamery ...aj na nanach sú HD kamery a videá sú vážne kvalitne ... určite by som volila Apple a hlavne si na to zozen gumeny obal
"empeeeetrojok" mam tisice, aku len chces, ale MP3 PREHRAVAC iba mobil, aby ste sa z tych iSraciek fakt neposrackovali, staci mobil a nejake kvalitne sluchadla, ale to mam uplne nahaku na com pocuvate tie vase empeeeetrojky. Hlavne si zapamataj ze MPtrojka je format a nie ziadny pristroj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
mp3ka je len jedna pesnicka vo formate mp3 !
A apple je shit...
je to skvelá mp3,len bohužiaľ ja som ju dodrbala...:/
teraz mám MpMan a som celkom spokojná svoj účel to splní