Zabudla som 5 dní nakŕmiť sestrine ryby a zvyšok tela jednej z nich som práve objavila zachytený na filtri v akváriu. Ryby boli predtým len tri, takže sa nedá nevšimnúť si to.
Poraďte mi nejakú super výhovorku, aby som nemusela niesť zodpovednosť z
to zas neni také nezvyčajné, že zomrela akvarijná ryba, oni sú dosť háklivé. jej mohlo byť moc teplo/zima/bárčo. takže sa ani nemusí príjsť na to, že si ju nekŕmila
(ja som kedysi tiež mala, ale potom mi všetky pokapali a šak podľa mňa tie ryby si aj obžierajú voláke rastlinky, čiže ich zas netreba furt vykrmovať, neviem no, ja som bola k nim dosť tvrdá asi )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
(ja som kedysi tiež mala, ale potom mi všetky pokapali a šak podľa mňa tie ryby si aj obžierajú voláke rastlinky, čiže ich zas netreba furt vykrmovať, neviem no, ja som bola k nim dosť tvrdá asi )
@tysha vďaka, upokojila si ma. budem sa asi tváriť, že netuším, o čo ide..
Teraz ich mám na týždeň na starosť ja a každý deň trpnem keď sa idem na ne pozrieť či žijú a nakrmiť ich sú to maminy miláčikovia
sestre stačí povedať: zdochla ti ryba, vyhodila som ju aby sa niečo nestalo aj zvyšným (a prípadne sa opýtať, kedy im naposledy menila vodu )
@cjubou v kútiku duše som dúfala, že nemusím ponárať ruku 20cm pod hladinu a vybrať tie mŕtve zvyšky.. ale asi mi nič iné neostáva :/
@kolini jasný prípad tyranie toto trochu sa bojím, že to dievča z @9 zavolá na Slobodu zvierat..
neda ti 5 dni jest ani pit!
nemá sestra sieťku?
prípadne si vezmi sitko, ak to nechceš chytať rukami
» www.polyvore.com/cgi/img-thing?....
.. ako pravá rybia pomstiteľka.