Na botanic.cz som našla extrakt z muchotrávok červených. Už to niekto z vás skúsil? Oplatí sa to? Ako to treba užívať teda zneužívať ? Z oblasti drog mám skúsenosti len s thc Sranda musí byť ale prosím píšte len užitočné rady/skúsenosti.
@terezka22swd22znk
co tym chces povedat ? ludia sa aj vrazdia tisicrocia tak je to v poriadku ci ? :/
radsej si to rozmysli a ostan aspon len pri tej trave
presmejdi si nejake stranky na to idealne, tu ti moc neporadia ludia. osobne mam najlepsie skusenosti s forami v eng. ( napr » www.drugs-forum.com/forum/forumdisp... )
isiel by som ptm do vyvarov a cajov radsej, je to lepsie ako to zrat a zatazovat tak viac zaludok a aj pecen.
a na klasicke komenty ludi za opicami si treba zvykat @barky.
Vsetci tu riesite ake je to nebespecne ide hlavne oto neprehnat to a je to dost silni halucinogen treba mat pri uzity niekoho striezveho prisebe .... a zacat z malimi davkami samozrejme vravim o muchotravke cervenej ... ale moc velky zmisel to nema su aj jednoduchsie sposoby ako mat halucinacie a psichadelicke stavy ... inak fajn debata info je dvolezite .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Sranda to nie je , tak nech ti nejebe
maťo,veď ju nechaj keď ju omrzzel život
samotna intoxikacia nemusi...ale take vyskocenie z okna pod vplyvom by mohlo..
co tym chces povedat ? ludia sa aj vrazdia tisicrocia tak je to v poriadku ci ? :/
radsej si to rozmysli a ostan aspon len pri tej trave
dievča odporučam ti tuto stranku » www.biotox.cz/enpsyro/uvod.ht...
regni sa a daj si potom vyhladať muchotrávku.. tu ludia píšu aké tripy zažili aj ako to užívali tak sa môžeš lepšie zorientovať
isiel by som ptm do vyvarov a cajov radsej, je to lepsie ako to zrat a zatazovat tak viac zaludok a aj pecen.
a na klasicke komenty ludi za opicami si treba zvykat @barky.
btw predom ti radim objednaj viac.... ja uz som odtial objednaval... a malo to narozdiel od popisu velmi kratky a slaby ucinok