Murphyho zákony su ako ušité pre novodobeho človeka- egoisticke, sebecké, pre ludi ktorý v tomto svete myslia len na seba a na svoje prospechárstvo.........zbierku som prečítala celú, je to pravdivé ,ale iba to podobruje egoizmus ktoreho je na svete už dosť
Murphyho zakony su uplne pravdive, ja najviac pocitujem vo svojom zivote jeho zakony schvalnosti
"Ak ide vsetko podla planu, stala sa niekde chyba."
"Je vedecky nemozne, aby prsalo, pokial sme si so sebou zobrali dazdnik."
"Skusenost je vec, ktoru ziskas az potom, ako si ju potreboval."
"Telo cloveka ponorene do horucej vane sposobi vyzvananie telefonu."
"Dlzka minuty zavisi od toho, na ktorej strane dveri od zachodu sa nachadzas."
"Ak sa nam nieco konecne podarilo, v buducnosti zistime, ze by bolo lepsie keby sa to nepodarilo."
...ok, to boli nejake murphyho zakony, asi spravim blog, kde budem postupne uverejnovat vsetky jeho zakony, ktore sa mi pacia, tak kto bude mat zaujem, tak tam to najde, idem na tom asi zacat pracovat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
jj je to trochu na nervy ale aspon sa daju "vysvelit" prihody ktore sa nam denne stavaju
kreativita je schopnost zmenit postoj k veci skor, ako to urobia ostatni.
"Ak ide vsetko podla planu, stala sa niekde chyba."
"Je vedecky nemozne, aby prsalo, pokial sme si so sebou zobrali dazdnik."
"Skusenost je vec, ktoru ziskas az potom, ako si ju potreboval."
"Telo cloveka ponorene do horucej vane sposobi vyzvananie telefonu."
"Dlzka minuty zavisi od toho, na ktorej strane dveri od zachodu sa nachadzas."
"Ak sa nam nieco konecne podarilo, v buducnosti zistime, ze by bolo lepsie keby sa to nepodarilo."
...ok, to boli nejake murphyho zakony, asi spravim blog, kde budem postupne uverejnovat vsetky jeho zakony, ktore sa mi pacia, tak kto bude mat zaujem, tak tam to najde, idem na tom asi zacat pracovat...