Muse je jedna z naj kapiel ake poznam...a momentalne pocuvam len ich...mam muse obdobie ..odporucam stiahnut celu diskografiu...ale naj album je origin of symetry a skladka Feeling good....to nema chybu..pocuvala by som to donekonecna!
nuz, musove obdobie ma sice preslo, ale na plug in baby a fallin´ down stale nedam dopustit... a vlastne no dobre, boze, ano, milujem muse, to bdue tou mojou zavislostou na vsetkom alternativnom
To DVD je peckove...musela tam byt perfektna atmosfera....zvlast pri Blackout...ako keby som bola v inom svete ked som to pozerala a ked som to dopozerala,tak ma dostal ten remix Sing for absolution pri galerii...skoro som aj slzicku vypustila
no radsej si pockaj,rozbi prasatko,kup nevyrovna sa to niecomu stiahnutemu z netu...a potom by to bolo najlepsie si pustit na nejakej premietacke ci na com to...no chapes aby to bolo "vonco" sice ja som sa musela uspokojit len tuto s mojim chabym monitorom,a o zvuku radsej pomlcim ale aj napriek spartanskym podmienkam to bol zazitok...
Tak to gratulujem k obom veciam ja som to cele videla len raz a potom len tak,po kuskoch...best moments:KoC refren-zimomriavky jak hovado ,Blackout-to je no comment,a to outro Blackout,to je nadhera...a skoro by som zabudla!!--Co hra ten remig SfA v galerii,to je neuveritelne...celkovo to je pecka...ale chcelo by to vidiet nazivo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
ROCK FOR CLEVER PEOPLE
MUSE
muse zatial nemali ziadny featuring, aspon o tom neviem, a uz vobec nie s britney
Hysteria rlz!
a jak tak pozeram zistujem, ze je asi na case aby pomaly vydali novy album, vzdy po dvoch-troch rokoch vydaju novy, takze uz sa tesim
ved kazdy ich koncert musi byt zazitok
no az sa rozhodnem ze si ho kupim alebo stiahnem z netu, zatial som sa odhodlal len k audiu, lebo ma trochu obmedzuje moj net
no radsej si pockaj,rozbi prasatko,kup nevyrovna sa to niecomu stiahnutemu z netu...a potom by to bolo najlepsie si pustit na nejakej premietacke ci na com to...no chapes aby to bolo "vonco" sice ja som sa musela uspokojit len tuto s mojim chabym monitorom,a o zvuku radsej pomlcim ale aj napriek spartanskym podmienkam to bol zazitok...
ale premietacku a platno si zohnat viem, niekedy usporiadam HAARP vecierok a pozvem ta
no tak si teda urobim sukromnu party sam pre seba
ale aspon si uzijem MUSE
uz ho mam aj ja
este som ho ani cele nevidel, ale uplne splnuje moje ocakavania
dostal som ho k promociam, co viac si moze clovek zelat, ako dostat za titul DVD od MUSE
ja som to videl len raz a som bol taky uneseny, ze si ani neviem vybrat najlepsie kusky, ale skvele bolo aj zakoncenie new born
budem musiet dat tu session a pozret este raz
Najviac sa mi paci Time is running out, Map of prolematique, Falling down, Supermassive black hole, Plug in baby, Dark shines, atd atd atd.
ja by som si prial byt vo francuzsku, ked natocili hullabaloo, ked hravali tie stare veci a neboli este taky znami.
najvac ma dostali s tym ich dvd HAARP *IN LOVE* nemozem z toho..