no stretla som sa s pofidérnym názorom ze vraj nemoze byt metlacka s kratkymi vlasmi..podla mna je to totalna picovina lebo metal neni o vlasoch..no sak vyjadrite sa vy
sak aj ja som si myslela ze je to blbost...ale ako ma ten dotycny presviedcal ze ty si neni metlacka to nemozes byt lebo nemas dlhe vlasy lol ale pravda je ze nemam ako metlit
blbost je aj to, ze metlaci musia chodit v ciernom, musia vyznavat satanizmus, musia nosit tazke boty.....
a predsa kazdy tak chodi a hra sa na nieco len aby zapadol
to uz nie je o hudbe, to je cista komercia..
podla mna vôbec nezalezi na tom ani ako vyzeras ani ako sa obliekas podstatne je ze sa ti to paci a je jedno co si o tom ostatny myslia na napr pocuvaj aj ska a aj metal aj rocka obliekam sa podla toho jak sa rano zobudim ale vedsinou sa zobudim a smahnem po prvej veci co najdem v skrini takze na zaver je to jedno
ci musi alebo nemusi to je uz jej vec ale tak este som teda nevidela metlacku z kratkymi vlasmy ved s cim by sme potom headbengovali?? a jasne metal neni o vlasoch ale ked ich nemas tak sa tak spravne neodreagujes pretoze headbeng is great!
Je absolútne jedno čo máš na sebe oblečené a kto ťa kde zaraďuje - to je ich chyba. Tu je hlavné to ako to cítiš. A do toho by ti nikto nemal pindať, lebo len ty vieš ako to je...
@17 moja mila, hovorim o vacsine, co jednoducho vidim a poznam tych ludi takze nic v zlom, ja ti tvoj styl neberiem, len hovorim, co vidim a ver mi, ze sa rozumiem lebo medzi tymi ludmi zijem.. ( nie, ja metal nepocuvam, vacsina mojich znamych vsak ano )
tolerancia ti nic nehovori vsak ?
Metal o vlasoch?? blbost.. dobré názory tu už odzneli - @23 a spol. a na margo @19 , @20 - podľa čoho súdite, že je niekto true ( pre neangličtinárov - pravý) metlák? asi len podľa vzhľadu.. dosť pokrytecké. Poznám aj metláka bez vlasov - tj. plešatého a je to správny človek (žiaden vyholený, ale echt nemá ani vlas..) a na akcie nosí zelenú parochňu jak vodník... veď recesia musí byť a jeho žena má krátke vlasy.. metal a aj každá iná subkultúra je vecou tvojho vlastného rozhodnutia, preto že majú niektoré veci ostatní, neznamená že to musíš mať nutne aj ty len kôli tomu aby ťa správe vedeli zaradiť...
tak na headbangovanie si určite lepšie dlhé vlasy disappointed:overené ale nikto nikdy nepovedal, že metláci MUSIA mať dlhé vlasy... najlepšie je, ak ich človek má také, aké mu pristanú a cíti sa tak dobre...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
mozno to myslel/a tak ze je to mozno menej vyskutujuce sa ako dlhovlase, ale je to blbost..(ale nema cim tocit
@xhtml lebo väčšina báb má dlhé vlasy nemyslíš?
@stmortiis zrovna tebe sa to hodí takže...
No predsa:
Tehla
@andrejkaza boze jaka stupidita
@xhtml no a pointa tvojho nazoru?
a predsa kazdy tak chodi a hra sa na nieco len aby zapadol
to uz nie je o hudbe, to je cista komercia..
» www.birdz.sk/webka/tia999/fo...
tolerancia ti nic nehovori vsak ?