Caute...nechce to tu moc rozoberat, len mam taky ani nie problem, skor by ma iba zaujimali vase nazory...bo tie mojich kamosiek uz poznam...chodim na strednu a som prvacka...celych 9 rokov so mnou chodil do triedy teda do becky jeden chalan...a teraz este
juj taq sa ho na rovinu spytaj ze preco to robi....porozpravajte sa...mozno sa len predvadza pred ostatnymi a ked sa nebude chciet rozpravat taq mu to jednoducho vrat
ahoj ,no nie si sama, aj ja mam podobny problem, tiez jeden zo zakladnej ma nema rad, ked som prisla na skolu, tak som zistila ze aj on chodi na tu istu ako ja, ja som teraz v 2 rocniku a on je v 4, taze o chvilku pojde prec....A tiez zacal davat najavo ze ma nema rad, ma blbe poznamky, a ja neviem preco, lebo ja som mu nic neurobila....takze jeho cela trieda ma neznasa i ked ma vobec nepoznaju ...niekedy sa cudem ze taky existuju...a tiez si neviem dat s nim rady, pretoze nechce ani so mnou rozpravat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
skus sa ho spytat preco ta nema rad??