Caute...nechce to tu moc rozoberat, len mam taky ani nie problem, skor by ma iba zaujimali vase nazory...bo tie mojich kamosiek uz poznam...chodim na strednu a som prvacka...celych 9 rokov so mnou chodil do triedy teda do becky jeden chalan...a teraz este
vidím, ze sa na teba skoro vsetci aj tuná vykašľali a neporadili ti.nezúfaj, ak si veriaca, vieš co ťa caká.kto bude zatracovať, bude zatratený.keď ťa budú ponižovať, budeš povýšená.tak nejako to stojí v Božích slovách a môžeš im veriť. máme sa dívať na veci pozitívne.odpusť mu toto všetko, lebo vidím, že máš dobré srdce.pros Boha, aby mu odpustil a zmenil sa.možno sa mu niečo na tebe nepáči a preto ťa ponižuje.skús myslieť na svojich kamarátov a netráp sa tým chalanom.viem.možno by si ho chcela pochopiť a on ťa nechce ani vypočuť.rozpráva stále o svojej pravde a nepočúva tú jedinú pravdu. buď silná a ja verím, že to zvládneš.maj sa pekne
Zlato, na tvojom mieste kaslem na takehoto kokota...
proste ho neries a nezaujimaj sa onho v akomkolvek smere...
je par veci, ktore robia chlapy a ja ich nenavidim. tak napr, ked sa nejaky uboziak snazi na zenu dvihnut ruku...to nemozem ani citit (raz sa mi stalo, ze mojej kamoske nejaky ftak vlepil, takze bola bitka..)
a po dalsie:
nemam rad, ked su muzi na zeny vulgarny a nemaju na to dostatocne dobry dovod (ako ked ho napr. podvedie...). ale aj ked je zena jednoducho pica, tak jej to nesmie povedat...
Je to úplný fas. Takých debilkov poznám. Ak máš kilá tak sa mu nejako pomsti - strápni ho. Vylep po škole všelijaké papiere na jeho osobu až sa prepadne pod zem. A tvoje kamošky by sa ťa pred ním mohli zastať ak sú naozaj kamoškami.
Ale najlepšie urobíš, ak to vydržíš tie 4 roky. Debili tu budú stále.
no ja by som sa snažila ho dobre nasrat....taka flegmoška dokaže dobre vytočiť...vieš,ked bude mat zase nejake reči..iba sa naneho usmej a surovo mu hlad do oci...alebo ak mas good kamosky celkom zabera aj ked ide on okolo a vy sa v tom zacnete smiat...alebo ked mash odvahu a uvidiš ,že ma zas pred niekym poznamky prid a povedz mu,že vieš že ta miluje už od zakldnej ale už tam si mu povedala,že ty onho jednoducho zaujem nemas a že ked si myslí,že sa ti tým,že ta všade ohovara pomsti,tag mu povedz že ti ti na jeho dementnom nazore nezaleži a môže v tom kludne pokračovat
Ahoj ,no nie si sama, aj ja mam podobny problem, tiez jeden zo zakladnej ma nema rad, ked som prisla na strednu skolu, tak som zistila ze aj on chodi na tu istu ako ja, ja som teraz v 2 rocniku a on je v 4, taze o chvilku pojde prec....A tiez zacal davat najavo ze ma nema rad, ma blbe poznamky, a ja neviem preco, lebo ja som mu nic neurobila....takze jeho cela trieda ma neznasa i ked ma vobec nepoznaju ...niekedy sa cudem ze taky existuju...a tiez si neviem dat s nim rady, pretoze nechce ani so mnou rozpravat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
proste ho neries a nezaujimaj sa onho v akomkolvek smere...
je par veci, ktore robia chlapy a ja ich nenavidim. tak napr, ked sa nejaky uboziak snazi na zenu dvihnut ruku...to nemozem ani citit (raz sa mi stalo, ze mojej kamoske nejaky ftak vlepil, takze bola bitka..)
a po dalsie:
nemam rad, ked su muzi na zeny vulgarny a nemaju na to dostatocne dobry dovod (ako ked ho napr. podvedie...). ale aj ked je zena jednoducho pica, tak jej to nesmie povedat...
Ale najlepšie urobíš, ak to vydržíš tie 4 roky. Debili tu budú stále.
no ja by som sa snažila ho dobre nasrat....taka flegmoška dokaže dobre vytočiť...vieš,ked bude mat zase nejake reči..iba sa naneho usmej a surovo mu hlad do oci...alebo ak mas good kamosky celkom zabera aj ked ide on okolo a vy sa v tom zacnete smiat...alebo ked mash odvahu a uvidiš ,že ma zas pred niekym poznamky prid a povedz mu,že vieš že ta miluje už od zakldnej ale už tam si mu povedala,že ty onho jednoducho zaujem nemas a že ked si myslí,že sa ti tým,že ta všade ohovara pomsti,tag mu povedz že ti ti na jeho dementnom nazore nezaleži a môže v tom kludne pokračovat