caute...nechce to tu moc rozoberat, len mam taky ani nie problem, skor by ma iba zaujimali vase nazory...bo tie mojich kamosiek uz poznam...chodim na strednu a som prvacka...celych 9 rokov so mnou chodil do triedy teda do becky jeden chalan...a teraz este
zlato, na tvojom mieste kaslem na takehoto kokota...
proste ho neries a nezaujimaj sa onho v akomkolvek smere...
je par veci, ktore robia chlapy a ja ich nenavidim. tak napr, ked sa nejaky uboziak snazi na zenu dvihnut ruku...to nemozem ani citit (raz sa mi stalo, ze mojej kamoske nejaky ftak vlepil, takze bola bitka..)
a po dalsie:
nemam rad, ked su muzi na zeny vulgarny a nemaju na to dostatocne dobry dovod (ako ked ho napr. podvedie...). ale aj ked je zena jednoducho pica, tak jej to nesmie povedat...
to sa ani neda aby ta mal kazdy rad,ale ked to dava az tak najavo,tiez to nieje najlepsie..a preco to robi?spytala si sa ho to?ak si vies naozaj povedat svoj vlastny nazor,preco sa mu potom nepostavis?alebo ho ignoruj alebo reaguj spetnou vazbou na jeho hlupe poznamky,mozno az potom sa ukludni,...ale viem ako ti je,ja som to iste prezivala na ZS,s tym rozielom,ze mna nemala v oblube polka triedy,ale nesedela som so zalozenymi rukami,vsetko som pekne vratila-dvojnasobne....rozhodni sa ako chces,ale lepsie je podla mna ten uder vratit,nech citi to iste co ty
mozno mu prekaza to, ze sa chces s kazdym kamaratit.a on chce byt ten kto ti nedaruje radost ze ta ma kazdy rad.mozno nemal kedysi dostatok lasky a preto nechce aby si ho mala ty.jednoducho ti podla mna zavidi.mrzi ma to.ale chcem ti povedat, ze som rad, ze chces byt s kazdym za dobre.aj ja taky chcem byt ale ked vidim ze inym na mne nezalezi,hodim to za hlavu a nezaoberam sa tym.pekny dnik ti prajem,Kamoska.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
proste ho neries a nezaujimaj sa onho v akomkolvek smere...
je par veci, ktore robia chlapy a ja ich nenavidim. tak napr, ked sa nejaky uboziak snazi na zenu dvihnut ruku...to nemozem ani citit (raz sa mi stalo, ze mojej kamoske nejaky ftak vlepil, takze bola bitka..)
a po dalsie:
nemam rad, ked su muzi na zeny vulgarny a nemaju na to dostatocne dobry dovod (ako ked ho napr. podvedie...). ale aj ked je zena jednoducho pica, tak jej to nesmie povedat...