no a som zabudla že mne sa páči emo americký punk rock a dneska som nejako metal počúvala ale len dimmiho a cradle of filth.. sa mi to celkom páčilo a ešte aj behemot som počúvala ale to sa mi nejak nepáčilo bolo na mňa prisilné
pre mna hardrock, rock a aj metal, nemam nic proti inym stylom a ludom co ich pocuvaju, pokial su to neni ti trapni pozeri, ktori sa obliekaju podla toho co pocuvaju...z tych sa rad smejem
kolko ludi tolko chuti...aj ked myslim ze tato tema by mala byt len pre starsich ako aspon 20r ktori uz maju tuto otazku ustalenu...kedze nejeden pubertak prejde aj dvomi stylmi kym pride k tomu svojmu ustalenemu
ja osobne nemam konkretne vyhradeny styl...ale viac mozem hip hop,tanecne veci(nie techno ani house)
ľudia, každý má svoj obľúbený štýl a musí sa rozhodnúť sám čo sa mu najviac páči. a tomu, kto sa nás túto otázku pýtal to nič nepomôže, lebo je len na ňom, čo si vyberie. nikto mu nemože prikazovať...maximalne može poradiť ale aj tak...Green Day 4EVER
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
no a som zabudla že mne sa páči emo americký punk rock a dneska som nejako metal počúvala ale len dimmiho a cradle of filth.. sa mi to celkom páčilo a ešte aj behemot som počúvala ale to sa mi nejak nepáčilo bolo na mňa prisilné
ja osobne nemam konkretne vyhradeny styl...ale viac mozem hip hop,tanecne veci(nie techno ani house)
nemusim akosi metal,punk,emo,rock
jednoznacne GRIND, heh aneb mam dobru naladu
drum and bass, jungle, breakcore, nujazz, psytrance, tekkno... bode vy ste nevzdelany.....
vypocuj si niektorych dobrych dj-ov- Tiesto,Armin van Buuren,Milan Lieskovsky,Michel de Hey atd zapaci sa ti urcite