musim sa ospravedlnit hlavne uzivatelovi @juro92 lebo sme mali organizovat stetnutie 7.8. na zeleznej sudnicke a ja somm necakane odisla na dva tyzdne...ja som o tom nevedela som sa to dozvedela zo dna na den tak sa velmi ospravedlnujem ze som nemohla do
@freedomko ja neklamem...kks..ty si normalny?...ti dam cislo na fotra ze som tu nebola....som bola v cesku aj brat i to potvrdi...a dozvedela som sa to zo dna na den....ako ked nieco mas ries si to..a ked to ma daco spolocne so mnou tak my o prid povedat do oc a neries to takto ez birdz....budem ti vdacna
@freedomko ja nvm posudit aky sme ale viem ze nesme ako ty a to som velmi rada....
a na icq som ti vysvetlila preco somnebola na bidzi...a ak si to nepochopil napisem ti to ese raz ze MI NESLO SA PRIHLASIT NA BIRDZ a dufam ze to uz chapes....a inak nvm preco by som mala is do lamaca...ja ta neprenasledujem ak ako ty mna....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a niekdo vtej diskusii asi dobre tipoval ze zakladatelka stretka nedojde asi mal vestecke schopnosti
presne tu to vravim
pustit ta... necha ta doma ze okej chod ale teraz ta nepustila a musela si ist
a povedat miesto toho ze ta nepustila ze si sla niekam prec... to je jedno... ked si uz nedosla jedno klamstvo ti neublizi
@bonita
@lullith ja nvm....
prejavil som svoj nazor odchadzam dufam ze nejdes do lamaca
a na icq som ti vysvetlila preco somnebola na bidzi...a ak si to nepochopil napisem ti to ese raz ze MI NESLO SA PRIHLASIT NA BIRDZ a dufam ze to uz chapes....a inak nvm preco by som mala is do lamaca...ja ta neprenasledujem ak ako ty mna....