lebo byvam v jednom velkom zapadakove kde sa neda robit nic okrem chlastania a fajcenia...a v mojom veku to neni prave najlepsi napad...resp. v ziadnom veku to neni velmi dobry napad
Prečo? do mesta ma nepustia, s kamoškamy z okolia sa nemám o čom baviť a aj keby som sa už šla s nimi nudiť tak nemôžem, lebo sú v meste. Kamoši sedia doma a závislačia WoWko na servery, na ktorý sa mne nechce alebo sú von a mňa nevolajú lebo ako baba nezapadám medzi nich a stačí im byť so mnou raz za dva mesiace. Spolužiaci sú pasé...A ľudia s ktorými by sa dalo ísť von bývajú ďaleko..
pretože moja mamina je pripečená..najprv mi povie, že ráno cestujeme, tak nemám byť dlho aby som nebola ráno unavená..prídem domov a ona mi povie, čo som tak skoro doma..že zajtra nikam nejdeme...nie aby mi zavolala, poslala jednu smsku !!!!!! néé..
som vyvedená z miery...a už sa mi nikam nechce ísť..radšej budem sedieť za compom a frflať si pod nos, vybíjať si svoju zlosť na diskusných fórach a tváriť sa, že ma baví riešiť všetko s každým...v skratke tak...
lebo mi dnes ukradli penazenku tak dnes jebem už šeckých ostavam račej já doma nemám náladu neska na ništ už :/ stačí tak?
keby som tamaspon tych 30 euro nemala ale takto neviem z coho zaplatim kurierovi ktory mi donese veci z netu v utorok nasporim alebo mi niekto pozicia?
A kde inde by som mala byť? Pred chvíľou som srala (zase to tu opisujem, áno, špeciálne venované pre @tajsha -u ) a pritom som čítala a potom asi ešte pôjdem čítať.
lebo ja som pôvodne bola dohodnutá dakde ísť.. lenže som nejak musela ísť s mamou do čiech na nákupy (kríza ), kým sme došli bolo skoro pol ôsmej a to už sa mi nechcelo nič takže snáď zajtra a okrem toho aj tak musím ráno skoro vstávať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
som vyvedená z miery...a už sa mi nikam nechce ísť..radšej budem sedieť za compom a frflať si pod nos, vybíjať si svoju zlosť na diskusných fórach a tváriť sa, že ma baví riešiť všetko s každým...v skratke tak...
keby som tamaspon tych 30 euro nemala ale takto neviem z coho zaplatim kurierovi ktory mi donese veci z netu v utorok nasporim alebo mi niekto pozicia?
Inak... ja som už zistila prečo piatkové večery radšej trávievam doma pri pc...
» www.birdz.sk/webka/galinka/s...
- piatok byvam obycajne doma, ja zijem viac cez tyzden
- robim na diplomovke a nechodim teraz von
- kam by som aj sla (a aj keby som sla, o desiatej budem zrejme doma:p)
- nikam sa mi dnes nechcelo
- uz mi nic nenapada a vlastne uz je sobota:p