jezis ty si riadne vymetena. v profile mas napisane ze si normalna aze je s tebou sranda ale podla toho co si tu predviedla si mylsim ze si utiekla minimalne z pezinku ak nie z areii51. sa uvedom! nic take ako boh neni, to su same klamstva v tom vasom svetom pisme... omg... to nejaky sfetovany bača vymyslel pred par tisic rokmi lebo sa nudil a vsetci to teraz beru vazne! to je jak keby som ja treaz do blogu pisal ze som boh a blblabla a o 50 000 rokov by nasli nejaky archeologovia harddisk na kerom by to bolo ulozene a by hovorili ze to je svete pismo! je pre mna zahadou ze tomu veria stare senilne babky ale ze tomu veria ja tke baby ako ty! oohhh!
neriesi to iba sveta kniha, ale riesia to aj ine knihy. Nie je na mieste zspochybovat exzistenciu boha, jezisa atd. Ale vyroky: Boh poslal na nas mor, aby sa nam pomstil za to zlo co robime. Samozreme uviedol som to ako priklad.
Ja v Boha neverim. Pretoze existenciou Boha ludia len vysvetluju veci, ktore nechapu. A ani tomu neverim, ze Maria bola panna... to urcite.... ked ona tak som aj ja.
Ale tak každý verí v niečo, ani ja nechápem, ale tolerujem to a nebudem jej za to nadávať. Aj moja švagriná tomu verí a v dobré skutky ale niekedy mám pocit, že je lepší katolík ako kňazi a tak. Ved katolici napr. je čistá mafia a samé úplatky špiny berú...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
(inac... vies ze si odomna iba o 5 dni starsia?
tupci!
na to su tu akta x, fox mulder and dana scully DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD