Muž-Panna nebude pre svoj oklieštený citový život a triezvosť nikdy úspešným milovníkom, tým menej nikdy nekoná intuitívne a všetko, teda aj lásku sa snaží zaškatuľkovať do svojej schémy usporiadania sveta. Väčšinou hrá v jeho vzťahu k partnerke väčšiu úl
pre tych co citaju a veria na horoskopy,pred tym nez si precitate horoskop {bud rano alebo vecer} v duchu si povedzte jak sa citite a potom si precitajte horoskop ci to pasuje a myslim si ze nebude vo velkej vacsine ani zdialky sa podobat.inak povedane je to blud,rozpolozenie hviezd a planet vam nepokazi ani nevylepsi situaciu
tie horoskopy sú robené tak, aby z každého na jednotlivé osoby niečo sedelo...ináč je to jeden veľký výmysel a je mi sniešne, keď niekto začne riešiť kraviny typu, či sa 2 znamenia k sebe hodia, či im to bude fungovať atď...
@demoniqangel Napr. to že sú samá pretvárka. Dokážu sa s človekom baviť velmi pekne a príjemne a pri tom voči nemu cítiť asympatiu, a za chrbtom život ohovárať. Majú sklony k podvádzaniu a k vypočítavosti, k tomu dokážu byť dosť bezcitný. Nesúdim podla charakteristiky znamení ,ale z vlastných skúseností.
@pragnostick Podľa mňa celá vec so znameniami je strašne preceňovaná, to, kedy v roku sa človek narodí nepredurčuje charakter...
A no, som blíženec, ale nemyslím, že tento tvoj popis na mňa sedí, ale zase sedel by na XY rakov levov vodnárov a neviemčoho Všetky tieto "charakteristiky" sú podľa mňa robené tak, aby sa dali adaptovať na hocijakého jedinca...
Vysvetlite mi niekto, prosím, logický dôvod, prečo by správanie a vlastnosti človeka mali byť ovplyvnené tým, pod akým znamením sa daný jedinec narodí?
Mám muža pannu a myslím že v tomto znamení sú super ľudia - aspoň teda muži, akurát možno trochu sa nevedia odviazať a zabaviť, sú takí tabuľkoví, všetko im musí vyjsť a všetko byť bez chyby a dokonalé - takže takí perfekcionisti by som povedala. Ale väčšina mužov panien smiley: býva veľmi oddanými, vernými partnermi ochotnými urobiť pre svoju polovičku všetko a doslova jej znášať modré z neba, čo občas až rozčúli, lebo žena občas zatúži aby aspoň raz s ňou nesúhlasil a trochu argumentoval Inak si asi neviem predstaviť partnera v lepšom znamení. Ešte možno rak by bol ok. Ženy panny nepoznám, ale horoskop na stránke horoskop.denne.sk zväčša sedí na každého.
@eslovaca Panny ženy moc nepoznám, či už také alebo onaké .. ale skôr tých mužov. Tak napríklad môj otec, pár známych. Ale ja som tu napísal že sú ebnutí, nerozvádzal som detaily, to bolo o blížencoch.
Nom a tvoj opis docela sedí, že sú taký formálny, veci musia byť podla ich predstáv, lebo sú nervózny potom. Tak ja ti neviem, či sú oddaný len na oko alebo aj skutočne Pretože ked sa snimi bavíme len čisto v chalanskej spoločnosti,sú to dosť sexistickí A teba baví takí pokojný vzťah?
@pragnostick No, práveže poslednú dobu ani nie. Uvedomujem si že je to pre moju budúcnosť a tak veľmi prospešné, ale ešte sa necítim ako nejaká babička alebo človek čo sa chce usadiť. Chcem sa ešte zabávať Muži panny sú skôr pre ženy čo už presne vedia čo od života chcú.
@eslovaca Páči sa mi že si úprimná Možno máš teraz obdobie keď si potrebovala "spomaliť" a vydýchnuť si.
A hádate sa spolu niekedy? Hmm, myslím, že ty si žena ktorá vie čo od života chce,teda v porovnaním s tými, čo poznám si dosť popredu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Aj keď to nie sú hviezdy ale teta čo sa tým živí .
čítal som plno o neurogickom systéme a záver je taký,že ked v niečo uveríš,zvykneš mám najlepšiu knihu roku 2012_Sila Zvyku Od Dhuigga
čiastočne na mňa sedí z každého horoskopu, každého znamenia, niečo...
Nie je to moc smiešne ale aj tak sa tu usmievam na monitor
ty by si chcela mať pannu ženú?!
@pregnostick Čo je na blížencoch akože falošné?
A no, som blíženec, ale nemyslím, že tento tvoj popis na mňa sedí, ale zase sedel by na XY rakov levov vodnárov a neviemčoho Všetky tieto "charakteristiky" sú podľa mňa robené tak, aby sa dali adaptovať na hocijakého jedinca...
ASAM
Nom a tvoj opis docela sedí, že sú taký formálny, veci musia byť podla ich predstáv, lebo sú nervózny potom. Tak ja ti neviem, či sú oddaný len na oko alebo aj skutočne Pretože ked sa snimi bavíme len čisto v chalanskej spoločnosti,sú to dosť sexistickí A teba baví takí pokojný vzťah?
A hádate sa spolu niekedy? Hmm, myslím, že ty si žena ktorá vie čo od života chce,teda v porovnaním s tými, čo poznám si dosť popredu.