Inac vy co na to verite, stalo sa vam niekedy ze ste si s niekym super rozumeli a potom ste zistili jeho podla vas nemile znamenie a zrazu ste sa nanho zacali pozerat trochu inak?
@velagranka wtf, pokiaľ by som si s niekým rozumel a všetko bolo super a neskor zistím, "pozor on je rak" (alebo akékoľvek iné znamenie) , toto keď niekto spraví tak je naozaj chuj aj bez prepáčenia
(dobre, pokiaľ by to bolo niečo len také, že by si dával vačší pozor, lebo niečo s čim má ten človek horšie skúsenosti, ale to skôr potom celkovo s každým človekom a je jedno aké je ten človek znamenie)
@olii a tak vieš že ja nie som veľmi na znamenia, ale to neznamená, že si to občas neprečítam ak vidím horoskop, síce nepamätám naposledy kedy som si čítal horoskop, to už bude volaká doba
zo zaujímavosti si to precitať nie je zlé , keď je dobrý horoskop, treba dúfať že to tak dobre dopadne, keď je zlý, tak treba povedať, že toto sa nestane
@velagranka akoze takto ... mne sa skor stava, ze si o niekom myslim, ze je totalny chuj a ked sa dozviem, ake ma znamenie, tak mi to zacne do seba zapadat ja napriklad strasne zle vychadzam so skorpionmi, ale mam aj dvoch velmi blizkych ludi, ktori skorpionmi su a neriesim to, ved vynimky su vsade.
@mefistofel co ja viem, my sme s kamosom zo srandy sledovali tieto veci a je to proste naozaj tak, ze ludia narodeni v urcitom znameni maju prevaznu cast charakteristik rovnaku. nevravim, ze to sedi na kazdeho 100%, ale nieco v tom bude... ale zrovna na denne, mesacne a kadejake horoskopy neverim
@teal haha nie. Písala som ešte ďalej len jaksi tu je len prvá veta co som napisala. Ďalej som pisala ze rovnako aj škorpióni a za tým bola otázka ci ľudia majú rovnakú skúsenosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
" Proste keď si chuj, tak si chuj a je jedno čo si "
ale občas si prečítam horoskop a podobné zo zaujímavosti, treba mať prehlaď v rôznych veciach.
(dobre, pokiaľ by to bolo niečo len také, že by si dával vačší pozor, lebo niečo s čim má ten človek horšie skúsenosti, ale to skôr potom celkovo s každým človekom a je jedno aké je ten človek znamenie)
zo zaujímavosti si to precitať nie je zlé , keď je dobrý horoskop, treba dúfať že to tak dobre dopadne, keď je zlý, tak treba povedať, že toto sa nestane
@mefistofel co ja viem, my sme s kamosom zo srandy sledovali tieto veci a je to proste naozaj tak, ze ludia narodeni v urcitom znameni maju prevaznu cast charakteristik rovnaku. nevravim, ze to sedi na kazdeho 100%, ale nieco v tom bude... ale zrovna na denne, mesacne a kadejake horoskopy neverim