chodim na chlapcensku skolu a kazdy den zjem aspon jeden banan, lebo verim, ze je to zdrave a okrem toho chutne. na pohlady som si zvykla, ale ked som mala cervene pery, zdali sa mi este ostrejsie.
nechcela som to tak triedit zas.. homo je pomaly v dnesnej dobe pouzivane uz ako urazka a niektori na seba nechcu lepit tu nalepku, aj ked ich zeny pritahuju, tak proste je to tam jednoducho a neofenzivne
Mne osobne sa páči prirodzená farba pier bez rúžu,alebo len nejaký jemný,svetlý odtieň.Výrazná červená ma nejako nerajcuje ani nepovzbudzuje moju predstavivosť.
@hoperpohroma nepáčia sa mi veľké,plné pery ako majú černošky,alebo slečny s botoxom skôr menej výrazné,ale celkovo na výzore si všímam skôr iné veci,nie pery...ak pery na výzore nepôsobia rušivo,či už veľkosťou alebo tmavou,príliš výraznou farbou,tak je to v pohode
@4 potom ak majú také predstavy, tak to pre nich musí byť utrpenie, nechutné...
Teda si chcela, aby len tá skupina ľudí vedela, že myslíš ich? Hoci sa to nedá ukryť. A keby, tak ti to skreslí výsledok grafu. Lebo zo srandy teraz môže každý napr. hlasovať za pred - a poslednú možnosť a tak nezistíš nič.
Ja neviem prečo, ale ja si nič nepredstavujem. Nejak nemám záujem predstavovať si niečo len tak s hocijakou ženou a zaľúbený som nebol, ani nie som. Som dajaký čudný.
Páčia sa mi aj plné aj úzke pery. Také prirodzené. A samozrejme, že pery ovplyvňujú, aj podvedome. Napr. rúže tak pôsobia, pri určitom type správania, oblečenia...
Ok @18 to som tým chcel povedať, že je dobré vynechať zbytočné možnosti. Asi sa teda musíš dosť nudiť keď vymýšľaš ankety v ktorých aj tak nechceš nič zistiť. Čiže som sa zbytočne rozpísal @14@16@20
ak ma zena napr. nejaky vyrazny cerveny ruz, inak to na mna vplyva ako ked nema ruz vobec...myslim ze je to pozitivny vplyv ale inak si nejako extra nevsimam pery
No dajme tomu, ze som ta asi pochopil bo axe... No kedysi mi preblesklo hlavou, ze ehmm jake fajne plne pery, to by bolo jake fajne keby mi robila oral...
Ale uz som vyrastol, tak tieto veci neriesim
No a kolko spoluziakov odijde z triedy ked dojes ten banan?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
zavazia pre vas taketo veci nejako?
a uz si sem prestanem spamovat
Teda si chcela, aby len tá skupina ľudí vedela, že myslíš ich? Hoci sa to nedá ukryť. A keby, tak ti to skreslí výsledok grafu. Lebo zo srandy teraz môže každý napr. hlasovať za pred - a poslednú možnosť a tak nezistíš nič.
@18 to som tým chcel povedať, že je dobré vynechať zbytočné možnosti. Asi sa teda musíš dosť nudiť keď vymýšľaš ankety v ktorých aj tak nechceš nič zistiť. Čiže som sa zbytočne rozpísal @14 @16 @20
Ale uz som vyrastol, tak tieto veci neriesim
No a kolko spoluziakov odijde z triedy ked dojes ten banan?