Muži pozor! Čo je najdôležitejšie na žene? Anketa len pre mužov!
Musí byť dobrá matka ##Musí mať peknú tvár ##Musí mať pekné telo##Musí byť bohatá a štedrá ##Musí mať charizmu ##Musí byť verná ##Musi mi splniť čo mi na očiach uvidí ##Musí ma mať v paži
celkom k svetu anketa zjavne to vzdy bude vsetky z nas matat ... ako posobit na muzov co najlepsie a neodolatelne ale rovnako ako verim, ze v skutocnom vztahu muzi hladaju intelekt, dusu, rozum, humor ... vitaju ak su tieto plusy zabalene v peknom obale co nie je zle , nerobi z muzov sovinistov (ako sa s oblubou hovorieva), skratka kazdeho z nas pritahuje krasa ... a to je presne dovod, preco byvame zufale .. lebo nemame peknu skatulku ale len na okraj, kedze toto je anketa pre vas chlapov
@althinka ...podobná anketa je aj v sekcii dievčatá, kde si dievčatá a ženy pomaly formujú ideálneho muža. Vyzerá to tam zaujimavo Na poslednom mieste je zatiaľ táto vlastnosť muža : " splní mi čo mi na očiach uvidí." Kľudne si zahlasuj
Potrebujem vernu zenu, aby som mohol mat pri nej istotu. Samozrejme musi sa mi pacit a mala by mat aj nieco v hlave. Bohata nemusi byt, to nech necha na mna..
@wishes , skor si myslim, ze valnej vacsine je to jedno ale ked ma nieco zaujme, rada sa zapojim, aj ked len okrajovo, lebo nie som cielova skupina ... skoda len, ze je take tazke sklbit nase idealy a realitu sudiac z oboch tvojich ankiet
@althinka ... analýza bola na moje prevapenie podrobná. Človek by si pomyslel, že teraz píšeš na túto tému nejaku prácu Skús zavrieť oči a zahlasovať podľa srdiečka. Niečo musí byť predsa naj, niektorá z anketou ponúknutých vlastností muža predsa musí o kúsok vyčnievať nad tie ostatné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
» www.birdz.sk/forum/co-je-u-m...
mala by ma urobiť šťastným
alebo dokázať mi vyčariť úsmev na tvári keď som smutný..
mala by ma prekvapovať a rozumieť mi ...
haha a že bohatá a štedrá
sa nám črtá Super muž Som zvedavý aký páreček nám vznikne.