Aký je váš názor na nich, zvyšuje im to sexappeal vo vašich očiach?
U mňa jednoznačne, buď som divná alebo neviem. Vždy keď stretnem nejakého fešáka v uniforme nejde mi z neho spustiť oko
Problém je v tom, či bude tak "sladko" vyzerať aj po tom čo tú
aj oblek je v podstate uniforma a ta pritahuje mnohe, hm...asi sa ti paci, ked vies cloveka niekam jasne zaradit, do konkretnej socialnej role, profesionalita a predstava nejakeho flirtu, ako keby nemal flirtovat, lebo je v robote, ale co ked.... nejak tak si to ja vykladam, alebo je to taka prirodzena autorita, ktoru hladas
@method presne, zabudla som na obleky... no počas skuškového je ich strašne moc v meste, ale obleky sú tiež super @9 toho sa obávam, kamarátka tvrdí, že všetci policajti sú vygumovaní. No zatiaľ, čo som stretla boli všetci intelektuálne v norme.
@2 preto som tam vypísala aby ste vedeli aké myslím Ale no povedzme si pravdu, načo pyžamo pokiaľ bude mať super telo
Som rada, že nie som jediná na koho to "čaro" zaberá. No možno je to autorita, profesionalita alebo ja to neviem vysvetliť, ale jednoducho mi prídu viac sexi Ďakujem za názory, ale @flussica krajčír určite nie
@ greyness Tak som nejako prišla k uniformám, začalo to na strednej v 1:-2. ročník s lekárskymi plášťami... To trvalo dosť dlho a minulý rok som presídlila na uniformy vo väčšom, rozšírila som armádu A to doslova, ale doktori sú zlatúšikovia vždy
@ksyushka Nevieš, o čo prichádzaš! Muž v ruke s ihlou či s bajonetom, s nohou na pedále šijacieho stroja alebo tanku (ak tanky majú pedále)... Dovolila by som si Ťa označiť za puntičkárku, ak Ti vadí tých zvyšných pár rozdielov :-S.
@renkaa11 jejha, túto diskusiu musím posalť kamoške aby zistila, že fakt nie som jediná, kto vidí v uniformách niečo sexi Každopádne ste ma všetci, ktorí obľudbujú uniformy potešili
Aspoň nie som jediná, ktorá trpí touto "úchylkou" alebo ako to nazvať
@jessiqa Tak to je hádam zrejmé, aby bol v približnom veku to máš jasné a musí aspoň nejako vyzerať... Tiež nemám rada štíhlych a lá prútik A zas policajt, ktorý si podľa amerického štýlu dopraje každé ráno nejakú šišku a večer poriadnu porciu slaniny, nie je vôbec zaujímavy no pre moje oči
Inak ale, podla mna je to najsexy vec na chlapovi, pritom ani nemusi byt nejaky krasavec ale ked ma uniformu (hlavne vojensku, policajnu) posobi to tak uhladene a zaroven muzne.
Jémine mňa uniformy rajcujú jak hovado. Ale aj chlap musí mať na to postavu of kors a keď je ešte ovešaný samopalom a neviem čím, no konec v mexiku denne aspoň 5 krát som vídavala takto troch-štyroch sa premávať po meste. S mojou stepmom sme len tak na nich zízali a usmievali sa jak pripečené
@vladqog Tak to je dobre. Lebo keby si chodil v plášti po vonku, mohol by si vzbudiť v polícii podozrenie. Hlavne v blízkosti detských ihrísk a parkov a námestí.
Ľudia ďakujem, aspoň viem, že nemám žiadnu prapodivnú úchylku A vidím, že ňo trpí viacero z nás dámy , čiže armáda môže prísť spolu s lekármi do poľných nemocníc a budú mať mnoho zákazníkov u nás
@Ksyushka veľmiiiiiii...
ale tiež sa zymýšlam nad tým, prečo ma to tak berie...
najlepší sú takí tí klasickí policajti alebo vojaci ... je to také, čo ja viem, že úúúú muži zákona ...
Dámy, ešte by bodol spôsob ako nejakého sexi pána policajta/ lekára/ vojaka/ kravaťáka/ hasiča atď. stretnúť a zbaliť si do balíčka
Pred pár dňami som na pár zelených krásavcov narazila pri tankovaní na benzínke, kebyže som pri mojej šikovnosti zas-raz nemeškala tak by som si pri tom pohľade dokonale vychutnala kávu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Najlepšia uniforma je perina!
@9 toho sa obávam, kamarátka tvrdí, že všetci policajti sú vygumovaní. No zatiaľ, čo som stretla boli všetci intelektuálne v norme.
@2 preto som tam vypísala aby ste vedeli aké myslím Ale no povedzme si pravdu, načo pyžamo pokiaľ bude mať super telo
Som rada, že nie som jediná na koho to "čaro" zaberá. No možno je to autorita, profesionalita alebo ja to neviem vysvetliť, ale jednoducho mi prídu viac sexi Ďakujem za názory, ale @flussica krajčír určite nie
Ale zatiaľ veľmi idiotov v uniformách nevídam To bude tým, že na nich vždy niečo pekného hľadám
A čo už asi budem aj puntičkárka, ale pedále mám radšej na autách ako na šijacích strojoch
@renkaa11 jejha, túto diskusiu musím posalť kamoške aby zistila, že fakt nie som jediná, kto vidí v uniformách niečo sexi Každopádne ste ma všetci, ktorí obľudbujú uniformy potešili
Aspoň nie som jediná, ktorá trpí touto "úchylkou" alebo ako to nazvať
Inak ale, podla mna je to najsexy vec na chlapovi, pritom ani nemusi byt nejaky krasavec ale ked ma uniformu (hlavne vojensku, policajnu) posobi to tak uhladene a zaroven muzne.
No pokojne fotku ma zhodnotenie poslem
Vtip:
Vnučka sa pýta babičky: ,,Babička, kto bol tvoj vysnívaný ideál?"
Babička na to: ,,Boli to vojaci, dieťa moje, krásni štíhli vojaci!"
ale tiež sa zymýšlam nad tým, prečo ma to tak berie...
najlepší sú takí tí klasickí policajti alebo vojaci ... je to také, čo ja viem, že úúúú muži zákona ...
Pred pár dňami som na pár zelených krásavcov narazila pri tankovaní na benzínke, kebyže som pri mojej šikovnosti zas-raz nemeškala tak by som si pri tom pohľade dokonale vychutnala kávu