Čaute deti, potrebujem pomoc s jednou hrou. Chcel by som aby ste mi napísali nejaké otázky, ktoré sa týkajú žien a muži majú problém odpovedať. Otázky typu: Na čo sa používa micelárna voda? A zase naopak otázky od chalanov, na ktoré má problém odpovedať žena typu: Čo je ofsajd? Akékoľvek nápady mi sem napíšte, budem moc vďačný !! Pre jebnutých by som asi mal vysvetliť, že by sa malo jednať o otázky, na ktoré je možné vymyslieť odpovede a, b, c ? @Forte skús si znova položiť tvoju otázku a vymysli si na ňu odpovede. Potom môžeš komentovať bez toho aby som ti to zmazal...
@forte si taká zabrzdená alebo nechápeš čo od teba chcem? ... položila si jebnutú otázku, okrem toho sa na ňu nedá vymyslieť viac ako jedna odpoveď... tak keď chceš pomôcť tak napíš niečo normálne alebo nepíš nič... jednoduché
@rifla ja ale na ne nebudem odpovedať len potrebujem nejaké také otázky k téme... tak skús, hlavne otázku na ktorú sa dajú vymyslieť 3 odpovede, z ktorých bude jedna správna
Ja som nikde nezaregistrovala ze by si si pytal predtym otazky s odpovedami abc a ak chces "nejebnute" otazky, birc nieje pre teba asi spravne miesto sorry
@warble na margo jedneho predchadzajuceho fora ci semeno smrdi ako savo
ked pod zenou a muzom si predstavim tie prototypy spolocnostou zauzivane, tak otazky o zenach: ako sa davaju dole umele mihalnice?, na co sa okrem umyvania zubov moze pouzit zubna pasta?, ako sa pripinaju pricesky?, aka kozmetika sa aplikuje na tvar spongiou?, na co okrem zehlenia moze sluzit zehlicka na vlasy?, cim sa moze nahradit kypriaci prasok v peceni?, na co je dobre telove maslo?, preco s kramami prichadza nenormalna pazravost?, preco chodia dievcata stale neskoro? (vtipna moznost akoze si robia dlho linku alebo vyberaju outfit) a ine traposiny
Prečo sa dievčatá fotia o zrkadlo robia si tisíc fotiek ukazujú rôzne čudné grimasy atd ? Nepríde im to trochu plytké za každú cenu vyzerať čo najlepšie ? Nemyslia že sú dôležitejšie veci ako také ? Prečo hovoria že na kráse nezáleží ked očividne robia ony opak ? Ďakujem za odpoveď
a k chlapom daco ako: co znamena slovo noob?, co znamena ggwp?, co je hetrik?, co je bodycheck?, co znamena skratka SUV?, co robil chlap predtym ako si pricuchne k prstom? , co je bro code?, na co muzi najcastejsie pouzivaju vreckovy nozik?, s cim sa da okrem otvaraka otvorit flasa piva?, co si mysli chlap, ked mu ako zena povies "nic mi nie je"? (odpoved: ze ti nic nie je) ; potom by som tam zakomponovala este take otazky, ktore platia na obe pohlavia: co chodi po rozume zene ked je nasrana? (zabudnuty datum vyrocia) / co chlapovi? (je hladny), co chlap nemysli vazne? (ked povie kamosovi ze je kkt) / co zena nemysli vazne? (ked je ku kamaratke mila)
toto su take zubami skripajuce otazky ale asi take nieco si chcel niet zaco
@pe3x odporucam opytat sa to konkretneho dievcata v tom momente ked ta to tak velmi zaujima, toto je len zbytocne trapne generalizovanie a akurat niekoho vyprovokujes aby ti nadaval za dementne otazky~
@nicolkaa Nie je to divné, že som dievča a predsa viem odpovedať na viac tvojich "chlapských" otázok ako tých "ženských" ktoré si položila?
K téme- možno to bude trochu nechutné, ale napr. v škole na jednej hodine som zistila, že ani jeden chlapec z triedy to nevie- Ako sa počítajú žene plodné dni?
@nicolkaa táto téma je na to robená tak sa chcem opýtať tu. Otázky zneli normálne a velmi ma to zaujíma, nech mi vynadá kto chce čo chce podla mna sú to velmi dobré otázky
@pe3x velmi dobre su otazky, ktore nikoho neurazaju a ktorymi sa nesnazis vlastne povedat, ze je na zenske pohlavie typicka vlastnost spravit si 1000 fotiek a mat ako prioritu u opacneho pohlavia vyzor? vsetko co si napisal napriklad na mna absolutne nesedi a na dalsich 50 zien, ktorych by si sa to spytal, tak ako by ti mali asi odpovedat? vobec to co tu pises nie je charakteristicke na zeny, existuje rovnake (ak nie vacsie) percento chlapov co robia to iste, ale ty tieto "zle" veci viazes len na zenske pohlavie a myslis si, ako nenormalne si to vystihol? ano, tvoje otazky su nekonecne hlupe a boli by k veci len v pripade, ze by si sa to pytal konkretnych dievcat, na ktore tym mieris. a nie, tato tema na to robena nie je, ak sa naucis citat s porozumenim tak prides na to, ze tu chcel VSEOBECNE otazky charakteristicke na zenske pohlavie a tipujem, ze vo svojom kvize nebude chciet mat "preco sa vsetky zeny fotia tri hodiny o zrkadlo? a) lebo to je pre ne najdolezitejsie, b) lebo si myslia, ze vyzor je najdolezitejsi, c) lebo su to prijebane zeny" uvedom sa kamo
@nostroma vobec nie ved som pisala, ze to je len podla tych spolocenskych stereotypov, ja osobne mam tiez blizsie k tomu akoze "chlapskemu"
@nicolkaa Uvedomený som, myslel som že sa tu môžem opýtať hocičo tak ma napadlo toto podstatné. Nemusíš sa hned jedovať, bud aspon trochu milá. V tomto svete to robí asi 90% žien tak myslel som že nájdem normálnu odpoved.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@warble na margo jedneho predchadzajuceho fora ci semeno smrdi ako savo
toto su take zubami skripajuce otazky ale asi take nieco si chcel niet zaco
K téme- možno to bude trochu nechutné, ale napr. v škole na jednej hodine som zistila, že ani jeden chlapec z triedy to nevie- Ako sa počítajú žene plodné dni?
@nostroma vobec nie ved som pisala, ze to je len podla tych spolocenskych stereotypov, ja osobne mam tiez blizsie k tomu akoze "chlapskemu"