Tak napríklad by bolo úplne debilné, keby som nemohla hlasovať napríklad tu: » www.birdz.sk/forum/chalani-c... Ale i keď ja by som takto teraz mohla, ale zas by som nemohla teraz hlasovať v tých babských a to je riadna blbosť.
@skreco666 Ale to je diskriminácia! Je to kravina! A žiadne pevné pohlavie, ako mám vedieť, čo som dnes a čo budem zajtra?! Bodaj by si naveky čúral posediačky!
@11 Wau, king prisiel.. Ako mojo si trapna s tym " ako mám vedieť, čo som dnes a čo budem zajtra?! " .. Ja viem ze to bol iba zart .. Ale tak v tom pripade "Trapny zart" ..
@13 no jo, este povedat preco je to diskriminacia .. iba liezt do riti viete .. :/ je picovina ze si mozes menit pohlavie .. uz ked takto to mam povedat
@skreco666 Vždy lepšie, než to tvoje tvdenie, že si dospelák skrytý v 13-ročnom decku. Je to proste KAŽDÉHO JEHO VEC, čo má v profile a kam zahlasuje. Aj ja keď zakladám ankety, tak rátam s tým, že tam bude hlasovať hocikto, ako sa mu zachce a je mi to jedno.
A tiež nemôžeš brať ani to, že aj ak to niekto dodrží, že je chalan, má v profile, že je chalan a hlasuje v chalanskej ankete, že zahlasuje, že má 40cm vtáka, tak potom by sa sem mal zaviesť aj detektor klamstva, či naozaj hlasuje za pravdu, nie?
podla mna je blbost len to ze :povoleny vstup......vsetci by si mali pozerat vsetko....aj komentovat..ale niekde by mali dat hlasovat iba jednym...napr chalanom alebo babam....pre objektivnost ankety a pohlavie v profile by sa nemohlo dat menit.....tak ako nick...
osobne by som bol za... a čo keď si nejaký chalan založí babský nick aby prispel do babskej debaty? bude ho niekto za to obivovať? myslím že sa tým len dobre strápni. tu na birdzi je mnoho normálnych ľudí čo chcú písať normálne články a rozumne debatovať. no sú tu aj takí čo svoj imidž budujú len na trápnom podjebávaní druhých. takýto krok vôbec nie je zlý nápad k akémusi oddeleniu dobrého a zlého. je jasné že debil si založí dva nicky, no je to len jeho schiza ktorou sa strápňuje jednak sám pred sebou a na druhej strane samozrejme aj pred ostatnými.
myslím, že by nebolo od veci keby sa na najvyšších miestach tohto portálu nad tým pouvažovalo... je čas pozdvihnúť úroveň birdz fóra, lebo naozaj sa stále častejšie stáva, že niekto naozaj potrebuje pomôcť, položí otázku, no táto komunita zvyknutá na dojebávanie a zhadzovanie druhých za ich problémy ho jednoducho pošle do riti (slušne povedané)
"tu na birdzi je mnoho normálnych ľudí čo chcú písať normálne články a rozumne debatovať" (síce pri slovách "mnoho normálnych.." ma strasie, ale to je už môj problém).
No išlo o to, že ak niekto chce názory žien, tak nech hlasujú ženy. Prečo by sa do toho mali jebať muži? A tak isto naopak (nech sa ženy nejebú do mužských ankiet).
Je síce pravda, že pravdivosť názoru (hlasovania) neoverí, ale koľko ľudí len kvôli tomu, aby zahlasovalo v ankete, ktorá nieje určená ich pohlaviu, má ochotu vytvoriť si ďalšiu prezývku? Samozrejme, že sa nájdu takí hlupáci, ale snáď nie mnoho...
Veď to môžeš (ale nemusíš) s časti poznať či človek, ktorý hlasoval, myslel svoj hlas vážne (napr. podľa dátumu registrácie, počtu prihlásení (pokiaľ nieje nastálo), a ja neviem podľa čoho ešte).
dopiče neznášam dlhé príspevky, kto to má kurva čítať... ale musel som
Dievča založí napr. Tému v kategorii ŽENSKÁ PORADŇA a tam da napr. o dacom com sa hanbi pred svetom tak to da iba babam ako otazku .. Ked nechapes - neries
zabudol si na to, ako by to muselo byť ochránené, aby si niekto neupravil úplne normálnu anketu a nevylučoval ľudí, lebo aj takí by sa určite našli. a okrem toho, vždy sa môže zísť aj názor širšieho publika a ešte jedna dôležitá vec: kto sa hanbí, nech nezakladá ankety, ale ide sa spýtať kamarátov. čo by som ale zrušila, je ukazovanie pod grafom, kto ako hlasoval...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
@Althinka , @Freedomko , @Ice_stovo , @Kasko , @Kosmiklove , @Luc.ka , @Sheena205 , @Susenejablko , @Tenpatic , @Tomas ,
Ale i keď ja by som takto teraz mohla, ale zas by som nemohla teraz hlasovať v tých babských a to je riadna blbosť.
@Althinka , @Freedomko , @Ice_stovo , @Kasko , @Kosmiklove , @Luc.ka , @Sheena205 , @Susenejablko , @Tenpatic , @Tomas ,
myslím, že by nebolo od veci keby sa na najvyšších miestach tohto portálu nad tým pouvažovalo... je čas pozdvihnúť úroveň birdz fóra, lebo naozaj sa stále častejšie stáva, že niekto naozaj potrebuje pomôcť, položí otázku, no táto komunita zvyknutá na dojebávanie a zhadzovanie druhých za ich problémy ho jednoducho pošle do riti (slušne povedané)
S čím by nesúhlasil? S pevným pohlavím? Nechápem, prečo je nutné si zmeniť pohlavie, len kvôli svojmu názoru.
Pokiaľ viem, v tejto téme bolo navrhnuté aby v určitej ankete mohlo hlasovať len určité pohlavie (poprípade obe).
Ako napísal @arugad :
"tu na birdzi je mnoho normálnych ľudí čo chcú písať normálne články a rozumne debatovať" (síce pri slovách "mnoho normálnych.." ma strasie, ale to je už môj problém).
No išlo o to, že ak niekto chce názory žien, tak nech hlasujú ženy. Prečo by sa do toho mali jebať muži? A tak isto naopak (nech sa ženy nejebú do mužských ankiet).
Je síce pravda, že pravdivosť názoru (hlasovania) neoverí, ale koľko ľudí len kvôli tomu, aby zahlasovalo v ankete, ktorá nieje určená ich pohlaviu, má ochotu vytvoriť si ďalšiu prezývku? Samozrejme, že sa nájdu takí hlupáci, ale snáď nie mnoho...
Veď to môžeš (ale nemusíš) s časti poznať či človek, ktorý hlasoval, myslel svoj hlas vážne (napr. podľa dátumu registrácie, počtu prihlásení (pokiaľ nieje nastálo), a ja neviem podľa čoho ešte).
dopiče neznášam dlhé príspevky, kto to má kurva čítať... ale musel som
"úplný zákaz je kravina vstupu" malo byť (viem, že mnohí si domyslia, ale ja sa chcem sám opraviť) "úplný zákaz vstupu je kravina"
Dievča založí napr. Tému v kategorii ŽENSKÁ PORADŇA a tam da napr. o dacom com sa hanbi pred svetom tak to da iba babam ako otazku .. Ked nechapes - neries