Nj, milujem, že všetci poznajú len album The Black Parade, nič predtým nebolo a už ani nič nebude, čo na tom, že fungujú už viac jak deväť rokov, ok (ach)
@luthien prepáč. ale.... "ako rychlo zacali, tak rychlo aj skoncili..." ??? kde žiješ veď vydávajú svoj štvrtý album vôbec rýchlo nezačali, a už vonkoncom neskončili
všetci sú len "natikaní" z ich posledného albumu, pritom ani nevedia, že majú aj nejaké iné... na smiech.. ja napríklad album The Black Parade nemusím až na pár pesničiek, ale ich prvé dva albumy
@mielikki nóó to mi vôbec nepomohlo, keďže neviem o jaké songy sa jedná...
@luthien ináč fakt... v jakom svete žiješ??? veď majú viacero albumov a teraz im víde nový... si najak pomýlená... alebo nečítaš... lebo keby hey tak to vieš...
som na seba nasrata ze v dobe ked som sa vypravila na ich koncert som poznala akurat tak album the black parade ktory je dost onicom v porovnani s three cheers for sweet revenge
či pametám ja počúvam...najlepšia u mňa: Desolation Row (ináč oficiálny soundtrack ku Watchmen), potom Teenagers, I´m not OK (I promise) - skvelý klip,aj keď nie lepší ako ku Desolation Row
Famous last words.....srdcovka proste spomienky...na rok 08/09 :/, ktoré mi nik nezoberie....a počúvam to dodnes, aj dnes som to počúvala, kolo tretej ) a proste pieseň, čo ma nikdy neomrzí....vyvoláva vo mne veľké emocie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Kdesi v útrobách počítača mám až tri skladby
jedine ich stastie - ze je to chytlave
2.) Teenagers
3.) Famous Last Words
Len skoda ze ako rychlo zacali, tak rychlo aj skoncili...
všetci sú len "natikaní" z ich posledného albumu, pritom ani nevedia, že majú aj nejaké iné... na smiech.. ja napríklad album The Black Parade nemusím až na pár pesničiek, ale ich prvé dva albumy
nemá chybu!
k mcr -
A inak tretiemu albumu som sa strašne dlho vyhýbala
Three cheers for sweet revenge
a @15
2. Na na na
3. Teenagers
- túto mám rada, je vtipná
@luthien ináč fakt... v jakom svete žiješ??? veď majú viacero albumov a teraz im víde nový... si najak pomýlená... alebo nečítaš... lebo keby hey tak to vieš...
ale uz to nepocuvam tak aktivne
a
a veľmi sa mi páčia ešte:
Welcome to the black parade
House of Wolves
a vlastne jedna s mojích naj skupín