no mam také tri do ktorých občas chodím, my a mama, v podzemí a tá pod hradom, na každej sa mi páči niečo iné ale vsetky su super. Je dobré ich poznať viac lebo ked je jedna preplnena poznam alternativu .
V My a Mama som nebola ani nepamätám... Posledných niekoľko pokusov zastaviť sa tam dopadlo tak že som odišla lebo bolo plno... A to som skúšala aj v takých časoch ako pondelok okolo tretej...
A na Zámockej som ešte nebola.
@chavez Určite je Radosť čajovňa? Vnútri som síce nebola ale zvonku to vo mne vyvolávalo dojem skôr nejakého podniku alebo krčmy ale určite nie čajovne
@13 no neviem nazvyme to ze moderna cajovna... maju tam caj, vodnu fajku ale aj pivo a nejaky 40%+ alkohol... jo a este tam v noci hrava DJ ale to je vsetko co si pamatam vzdy som tam prisiel uz podnapity tak som detailom nevenoval pozornost
zamocka zatial vedie...aspon do doby, nez si otvorim vlastnu ak niekedy v BA natrafite na cajovnu U dvoch furii, mozete nas s puffko prist pozdravit, budeme vam robit birdz stretka
hmmm to je naozaj ťažké ...ale nie... My a mama jediná a najlepšia čajovňa (istý čas ani nie že môj druhý ... ale prvý domov aa presne tá domáca atmosféra je na tom naj...
@22 jj je to mozne, je to take domace, suhlasim, ale utulne sa mi to tam uz moc nezda byt..take hole steny a tak.. skor potom cajovna pod hradom je v pohode ale kazdemu sa paci nieco
My a mama je super... Taka rodinna atmoska tam je Ale aj Zamocka sa ...A tu u nas v Duubrafke mame tiez celkom fajn cajovnu...Ale dost ma ocarila ta v Mlynskej doline, momentalne si nespomeniem na nazov, ale maju tam vsetko, od vodnych fajok cez malinove pivo az po palacinky...Radost nemusim, jedine pekne je tam to akvarko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale v mojom srdci ma stale miesto Biela lalia... moja prva cajovna
v mame nam zrusili rezervaciu
inak @ygor neni tá lalia nahodov v ruzinove?
Podzemie je tiez dobre, taktiez je super aj u slona ale napr zamocka ma az tak neuchvatila... ma svoje osobite caro, ale az tak moc ma neberie
A na Zámockej som ešte nebola.
@chavez Určite je Radosť čajovňa? Vnútri som síce nebola ale zvonku to vo mne vyvolávalo dojem skôr nejakého podniku alebo krčmy ale určite nie čajovne
ja som zatial bola iba u Slona..ale chcem ist pozriet aj do tych ostatnych,len nejak nie je s kym,nie kazdeho nadchynaju cajovne..
@anzu Super, potom daj vedieť kde sídlite, zastavím sa