No tak nazov diskusie nevystihuje podstatu mojho problemu, ide len o ten rozpor.
Som rada medzi ludmi, rada s nimi pracujem, telefonujem, vybavujem rozve veci a tak,ale moje telo akoby bolo proti tomu (alebo uz neviem ako to povedat) a dost
V tej chvíli,keď to začínaš pociťovať,musíš sa uvoľniť,zhlboka sa nadýchni a iba počúvaj.
Nemysli na to že je niekde problém,sústreď sa iba na tie slová.Podľa mňa,berieš veci dosť vážne a bojíš sa čo si o tebe ľudia myslia.
Jednoducho sa uvoľni.
To nie je moc veľký problém,aj mne sa občas stalo že som za začervenal,ale zistil som že musím byť neustále uvoľnený.Dá sa to,len nesmieš brať veci vážne.
No toto sa stáva aj mne..je to neprijemne.. ale fakt,treba to brat s nadhladom,snažit sa byt vesela a tak...nezamyšlaj sa moc nad tym,aby sa ti nestalo že sa budeš až histericky kontrolovat a potom budeš pre ostatných smiešna...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Nemysli na to že je niekde problém,sústreď sa iba na tie slová.Podľa mňa,berieš veci dosť vážne a bojíš sa čo si o tebe ľudia myslia.
Jednoducho sa uvoľni.
To nie je moc veľký problém,aj mne sa občas stalo že som za začervenal,ale zistil som že musím byť neustále uvoľnený.Dá sa to,len nesmieš brať veci vážne.