Aký máte názor na túto iniciatívu. Súhlasíte s ich "desatorom"? ( » www.mysmeles.sk/desatoro-pre-le... ) Myslíte, že by to malo v konečnom dôsledku pozitívny účinok na Slovensko - nie len z ekologického, ale aj ekonomického hľadiska?
Páči sa mi ich cieľ a suhlasím s ich desatorom, preto som to aj sám podpísal.
Nepáči sa mi ale ich kampaň. Od názvu, cez to že sa zjavili zo dňa na deň (ak sú za tým ľudia - a vraj sú - , ktorí sa ochrane lesov venujú dlhodobo, mohli o príprave iniciatívy informovať už skôr a postupne, takto to žial, s článkami vo veľkých médiach pôsobí trošku podozrivo, ako hurá akcia nejakých minovládok. Nevravím že to tak musí byť, ale ich kampaň samotná sa mi nepáči a nepôsobí na mňa dôveryhodne.
Ale súhlasím s ich cieľom, uvidíme, aké to bude mať výsledky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Nepáči sa mi ale ich kampaň. Od názvu, cez to že sa zjavili zo dňa na deň (ak sú za tým ľudia - a vraj sú - , ktorí sa ochrane lesov venujú dlhodobo, mohli o príprave iniciatívy informovať už skôr a postupne, takto to žial, s článkami vo veľkých médiach pôsobí trošku podozrivo, ako hurá akcia nejakých minovládok. Nevravím že to tak musí byť, ale ich kampaň samotná sa mi nepáči a nepôsobí na mňa dôveryhodne.
Ale súhlasím s ich cieľom, uvidíme, aké to bude mať výsledky...